Holky z Detroitu E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Je rok 2018. Melanie Barnettová má za to, že už ví, o čem život je.  Je zaměstnaná v marketingovém oddělení palírny kentuckého bourbonu, kde se má rozhodovat o jejím povýšení, a po rozchodu s bývalým snoubencem je přesvědčená, že láska a kariéra nejdou skloubit. Pak ovšem v tajné zásuvce automobilového veterána Jordana MX, šarlatové rudého… Přejít na celý popis

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Je rok 2018. Melanie Barnettová má za to, že už ví, o čem život je.  Je zaměstnaná v marketingovém oddělení palírny kentuckého bourbonu, kde se má rozhodovat o jejím povýšení, a po rozchodu s bývalým snoubencem je přesvědčená, že láska a kariéra nejdou skloubit. Pak ovšem v tajné zásuvce automobilového veterána Jordana MX, šarlatové rudého sporťáku a symbolu jazzové éry, kterého jí odkázala její prapraprateta Violet, objeví ohmataný deník obsahující tajuplnou zprávu: Přeber si z tohohle příběhu, co chceš, Melanie, a na zbytek zapomeň. 
Je rok 1921. Violet Bondová se nemusí nikomu podřizovat. Vypravila se do Detroitu, energií kypícího centra prosperujícího automobilového průmyslu a nejrychleji se rozvíjejícího města Ameriky, kde jí život přináší nečekaná dobrodružství. Jenže ve světě ilegálních náleven, nových přátel a nečekaných lásek je snadné ztratit kontrolu nad vlastním životem. 
Když se Melanie ocitne na životní křižovatce, její a Violetin osud se nečekaně protnou. Ač je dělí několik generací, obě uvažují o tom, jak chtějí žít, a ptají se, co vlastně znamená být moderní ženou.  

Sdílet 0

Nakladatel
Metafora
jazyk
čeština
Počet stran
360
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 382 Kč Nápověda