Felix Pink čeká na smrt E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

220 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní

Román Felix Pink čeká na smrt od oceňované autorky Belindy Bauerové je příběhem staršího muže, který působí ve skupině pomáhající lidem, kteří se rozhodli pro důstojnou smrt. Dojde však k omylu a starcův život se navždy změní.Felix Pink je v důchodu. Už více než deset let je vdovec, vede rutinní život a čeká na snad nudnou smrt. Pracuje jako… Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Román Felix Pink čeká na smrt od oceňované autorky Belindy Bauerové je příběhem staršího muže, který působí ve skupině pomáhající lidem, kteří se rozhodli pro důstojnou smrt. Dojde však k omylu a starcův život se navždy změní.

Felix Pink je v důchodu. Už více než deset let je vdovec, vede rutinní život a čeká na snad nudnou smrt. Pracuje jako dobrovolník u „exitýrů“ – jako někdo, kdo sedává u nevyléčitelně nemocných, kteří se rozhodli pro sebevraždu, pomáhá jim s logistikou, poskytuje morální podporu a nakonec odstraňuje důkazy, aby rodina a přátelé nebyli do jejich smrti zapleteni. Když Felix vstoupí do domu v Black Lane 3, je tam proto, aby vykonal skutek laskavosti a dobročinnosti: aby dělal společnost umírajícímu muži při posledním výdechu.

Jenže o pouhých patnáct minut později je Felix na útěku před policií – poté, co udělal největší chybu svého života. Jeho svět je najednou vzhůru nohama, protože se snaží zjistit, zda to, co se pokazilo, byl pouhý omyl, nebo šlo o úmysl – vraždu.

Sdílet 0

Nakladatel
Vendeta
jazyk
čeština
Počet stran
352
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda
Další knihy autora