Ekonomie E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Publikace umožňuje pochopit základní pojmy, principy a důsledky rozhodování ekonomických subjektů na mikroekonomické i makroekonomické úrovni. Poskytuje základní rámec a nástroje pro analýzu tohoto chování. Mikroekonomická část vychází z analýzy rozhodování domácností a firem a prezentuje zejména podstatu tvorby cen na trzích statků a služeb a… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Publikace umožňuje pochopit základní pojmy, principy a důsledky rozhodování ekonomických subjektů na mikroekonomické i makroekonomické úrovni. Poskytuje základní rámec a nástroje pro analýzu tohoto chování. Mikroekonomická část vychází z analýzy rozhodování domácností a firem a prezentuje zejména podstatu tvorby cen na trzích statků a služeb a trzích práce a kapitálu. Na tento výklad navazuje makroekonomická část přinášející výklad základních pojmů, vztahů a nástrojů makroekonomické analýzy.

Sdílet 0

Nakladatel
E-knihy jedou
jazyk
čeština
Počet stran
361
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

1.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 1 z 5 hvězdiček Jan Opat registrovaný uživatel

    Velice omezený materiál. Spíše doporučuji Holmana, který je sice obsáhlejší, ale problematiku vysvětlí do hloubky tak, že skutečně porozumíte základním principům. Tato kniha vám spíš bude zbytečně nutit spoustu zkratek a zbytečně abstraktních příkladů. Knihu jsem po pár kapitolách zahodil.

    E-kniha, E-knihy jedou, 2020,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 129 Kč Nápověda
Další knihy autora