Echos 2015 E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Echos 2015 shrnují recenzní příspěvky a články k česko-německým kulturním vztahům, resp. výzkumům zaměřeným na tuto oblast. Zabývají se převážně podněty v problematice německy psané literatury v českých zemích. Vydání elektronické knihy navazuje na předchozí průběžné zpřístupňování příspěvků na stránkách Institutu pro studium literatury, a to… Přejít na celý popis

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Echos 2015 shrnují recenzní příspěvky a články k česko-německým kulturním vztahům, resp. výzkumům zaměřeným na tuto oblast. Zabývají se převážně podněty v problematice německy psané literatury v českých zemích. Vydání elektronické knihy navazuje na předchozí průběžné zpřístupňování příspěvků na stránkách Institutu pro studium literatury, a to česky (www.ipsl.cz/echos) a německy (www.ipsl.cz/d-echos).

V Echos, vydávaných Institutem pro studium literatury ve spolupráci s Ústavem germánských studií Filozofické fakulty Univerzity Karlovy a Rakouským kulturním fórem v Praze se setkávají publikace odborníků působících v České republice i za jejími hranicemi, knihy vydávané v češtině i němčině, nakladateli českými i německými, případně rakouskými a jinými. Témata těchto knih jsou relevantní jak pro – někdy pouze česky hovořící – bohemisty a slavisty, tak pro germanisty, ovládající někdy pouze němčinu. Echos se ovšem navíc obracejí k publiku širšímu, zahrnujícímu český i německojazyčný prostor a v něm další odborníky i neodborníky se zájmem o poznávání složitých kulturních dějin českých zemí. 

Elektronická kniha Echos 2015 přináší vedle publikovaných textů soupis recenzovaných knih a dalších témat příspěvků, seznam autorů Ech včetně krátkých biogramů a jmenný heslář.

Sdílet 0

Nakladatel
Institut pro studium literatury
jazyk
čeština
Počet stran
176
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda