Drahý nepřítel E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

V dětství se nenáviděli. Macon Saint byl hezoun, avšak Delila vždy věděla, že je učiněný ďábel. Na klidu jí nepřidávalo, že chodil s její proradnou sestrou Samanthou, a když se rozešli, Delile se splnil sen: Už nikdy se s ním nemusí vidět. O deset let později jí dávný nepřítel poslal textovku. Delilina sestra ukradla Maconovi, nyní vycházející… Přejít na celý popis

Michaela Brnková: Důvěra On je chladný, ona temperamentní. Jde jen o novou práci. Co všechno z ní ale může vzejít? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V dětství se nenáviděli. Macon Saint byl hezoun, avšak Delila vždy věděla, že je učiněný ďábel. Na klidu jí nepřidávalo, že chodil s její proradnou sestrou Samanthou, a když se rozešli, Delile se splnil sen: Už nikdy se s ním nemusí vidět.

O deset let později jí dávný nepřítel poslal textovku.

Delilina sestra ukradla Maconovi, nyní vycházející hollywoodské hvězdě, cenné dědictví a on udělá vše, aby ho získal zpět. Problém je, že se po Samantě slehla zem.

Delila chce před svou matkou zatajit, co její sestra provedla, a Maconovi navrhne dohodu. Sestřin dluh splatí tím, že bude pro Macona pracovat jako osobní kuchařka a asistentka.

Macon souhlasí, přestože tuší, že si tím zadělává na potíže. Delila ho očividně nenávidí, už dávno však nejsou děti a hořká rivalita se může změnit v něco příjemnějšího. Něco, co možná přetrvá navěky.

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
432
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 24 hodnocení čtenářů

17× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Eva registrovaný uživatel

    Preco som knihu tak dlho odkladala netusim. Ale uprimne povedane bolo to skvele. Dalo by sa to zhrnut ako ..... nie neprezradim ak by niekto knihu necital. Kniha ma vsetko co som ocakavala a malo to aj hlavu a pätu. Obaja aj Delia aj Macon boli raneny a najviac Delia musela znova objavit samu seba a to je vazne boj. Ale za mna mozem povedat, ze to bolo vazne skvele

    E-kniha, Baronet, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Andrea registrovaný uživatel

    Takhle kniha mě bavila od začátku do konce. Je to o herci a kuchařce, ale místo velkého detailu na jejich povolání to bylo zaměřeno na city a jejich kamarádství. Já bych ocenila ještě víc stránek například o nehodě či o její bývalé kariéře nebo rodině obou postav, ale i tak to stálo za to. Pokud by v epilogu bylo o pár stránek navíc, bylo by to ještě lepší.

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026918288

  • 5 z 5 hvězdiček Mira registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Zajímavá kniha, která se hezky čte.

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026918288

  • 3 z 5 hvězdiček MARTINA (b.reads) registrovaný uživatel

    3.5/5 * "Loving you was inevitable. You got under my skin at age eleven and never left." Moje první kniha od Kristen a musím říct, že autorka píše vážně dobře a čtivě, každopádně tu (aspoň pro mě) bylo pár slepých míst. Začátek byl skvělý. Bavilo mě sledovat, jak do sebe neustále Delila a Macon šili :D. Jak jí furt popichoval a ona z toho šílela. A ta chemie? Božínku, fakt tam byla. Jiskřilo to mezi nimi jako něco. Prostředek se už trochu táhl a já se občas nutila ke čtení další kapitoly. Ale nebylo to nic hrozného, kvůli čemu bych knihu nedočetla. No u konce mě bavilo asi až posledních cca 40 stran. Tam pak přišla na scénu hádka, objevila se sestra kvůli, který všechno začalo atd. Co se týče postav, tak mi všechny sedly, krom Sam. Ta mi neskutečně pila krev a byla sobecká, až to bolelo. Vztah mezi Delilou a Maconem mě moc bavil a jsem ráda, že to mezi nimi dobře dopadlo. Hezké, milé a vtipné čtení, takže určo doporučuju.. Neurazí, ale ani nenadchne.

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026918288

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 299 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora