Dračí cejch E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Osmý díl oblíbené série Sedmý smysl Existuje škola, kde si draci vychovávají lidi pro své služby a potřeby. Je neuvěřitelné, kolik lidí touží drakům, kteří lidmi opovrhují, sloužit. Do tohoto místa – Pasteku – pošlou Hanku ochránci s posláním chránit Lídu Laridonovou. Hanka prochází mnoha nebezpečími, ale naštěstí má své přátele, kteří ji nikdy… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Osmý díl oblíbené série Sedmý smysl Existuje škola, kde si draci vychovávají lidi pro své služby a potřeby. Je neuvěřitelné, kolik lidí touží drakům, kteří lidmi opovrhují, sloužit. Do tohoto místa – Pasteku – pošlou Hanku ochránci s posláním chránit Lídu Laridonovou. Hanka prochází mnoha nebezpečími, ale naštěstí má své přátele, kteří ji nikdy nenechají na holičkách. Ani osmý díl Sedmého smyslu nezklame čtenáře: napětí a dobrodružství se střídá se scénami, které potvrzují, že dobří a věrní přátelé jsou nad zlato.

Sdílet 0

Nakladatel
Albatros Media
jazyk
čeština
Počet stran
488
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Nguyenová registrovaný uživatel

    Draci, jednorožci a sirény....Všechno v těchto knížkách!

    Kniha, Albatros Media, 2015, 9788000039374

  • 5 z 5 hvězdiček P.Chmel registrovaný uživatel

    Další skvělý příběh v této sérii, musím říct, že mě předchozí díl moc neoslovil, a i když tam zůstalo hodně nezodpovězených otázek, jsem ráda, že tento díl se jim nevěnoval a byl zase o magické škole a dracích a jednorožcích, prostě to, co mají čtenáři rádi. Lídě bylo věnováno hodně prostoru a pochopení, zároveň určitě mluvím za všechny, že to byla krajně nesympatická postava a měl ji někdo za její sobeckost prostě omylem přizabít. Těším se na další díly!

    Kniha, Albatros Media, 2015, 9788000039374

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Další škola, další nové prostředí a za vším je tušit ošklivé tajemství. Tentokrát dává kniha větší prostor i Sváťovy, který byl v sedmičce upozaděn. Mnoho nových postav, některé jako profesor Rohan či nevrlý spirypir velmi sympatické, jiné jako Lída nebo Naomi mi k srdci rozhodně nepřirostli. O krásný konec se tentokrát postará malá Terezka, která je sama velmi zajímavou záhadou.

    Kniha, Albatros Media, 2015, 9788000039374

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora