Dopisy od mrtvého E-kniha

Dopisy od mrtvého E-kniha

Součástí série: Jefferson Tayte 7. díl z 7

E-kniha

  • Ihned ke stažení

POUZE MUŽ ODHODLANÝ OBĚTOVAT VŠE MŮŽE ROZLUŠTIT DOPISY OD MRTVÉHO… Když je genealog Jefferson Tayte najat, aby prokázal totožnost černé ovce v rodokmenu svého klienta, je vzápětí zatažen do vyšetřování vraždy. K dispozici přitom nemá víc než sto padesát let starý dopis a stopu vedoucí k legendárnímu rubínu, jenž zmizel před… Přejít na celý popis

Speciální dárek k nákupu nad 899 Kč | Dobrá záložka Princovo rozjímání 23. dubna je Mezinárodní den knihy, proto jsme si pro vás na tento týden přichystali speciální dárek Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

POUZE MUŽ ODHODLANÝ OBĚTOVAT VŠE MŮŽE ROZLUŠTIT DOPISY OD MRTVÉHO…

Když je genealog Jefferson Tayte najat, aby prokázal totožnost černé ovce v rodokmenu svého klienta, je vzápětí zatažen do vyšetřování vraždy. K dispozici přitom nemá víc než sto padesát let starý dopis a stopu vedoucí k legendárnímu rubínu, jenž zmizel před dávnými generacemi.

Poté, co se k němu za záhadných okolností dostanou další dopisy, odkryje Tayte staletí starý příběh chamtivosti, vraždy a zakázané lásky, který ho ze skotské Vysočiny nakonec zavede do sluncem prozářené koloniální Indie.

V historii Džajpuru je totiž pohřbeno temné tajemství, prosycené zradou a skandálem. Proč má ale tak smrtící důsledky pro současnost? Dokáže Tayte najít ztracený rubín a zabránit dalším vraždám, než bude příliš pozdě?

Sdílet 0

Nakladatel
Mystery Press
jazyk
čeština
Počet stran
336
datum vydání
1.01.2020
  • Lucie Dvořáková Lucie Dvořáková

    Příběh mě rychle pohltil a díky střídajícím se pohledům hlavních postav jsem měla mnoho informací ještě dřív, než je objevil Tayte. To mi jako čtenáři dávalo možnost samostatně pátrat a odhalovat souvislosti. Jednalo se o poutavé vyprávění, pomocí něhož můžete cestovat nejen na různá místa, ale i časem.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.3 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 174 Kč Nápověda
Další knihy autora