Dívka, která musí zemřít E-kniha

Dívka, která musí zemřít E-kniha

Součástí série: Milénium 6. díl z 6

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Závěrečný díl série Milénium  V jednom ze stockholmských parků se najde tělo zuboženého žebráka s amputovanými prsty na rukou i nohou. Vypadá to na nešťastnou smrt bezdomovce, avšak patoložka Fredrika Nymanová se nemůže zbavit dojmu, že s mrtvým je něco v nepořádku, a proto se spojí s Mikaelem Blomkvistem.  Případ probudí… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Závěrečný díl série Milénium 

V jednom ze stockholmských parků se najde tělo zuboženého žebráka s amputovanými prsty na rukou i nohou. Vypadá to na nešťastnou smrt bezdomovce, avšak patoložka Fredrika Nymanová se nemůže zbavit dojmu, že s mrtvým je něco v nepořádku, a proto se spojí s Mikaelem Blomkvistem. 

Případ probudí Mikaelův zájem, protože žebrák prý několikrát cosi breptal o švédském ministrovi obrany Johannesu Forsellovi. Byly to jen řeči paranoidního šílence, nebo měl opravdu nějaké informace o vládě? 

Mikael požádá o pomoc Lisbeth Salanderovou. Ta však po pohřbu Holgera Palmgrena odjela ze Švédska a neozývá se. Nikdo netuší, že pobývá v Moskvě, aby se jednou provždy vypořádala se svou sestrou Kamilou. Rozhodla se: už nehodlá být lovenou kořistí. Nyní se sama stane šelmou. 

––––

Lagercrantz jako žurnalista z povolání disponuje velkou výhodou. Jako pokračovatel Milénia navazuje na sloh, který je mu vlastní stejně jako Larssonovi.
- Severskekrimi.cz o románu Muž, který hledal svůj stín

Když Lisbeth v poslední větě románu mizí v křivolakých uličkách Starého Města, člověk se přistihne při tom, že se hrozně těší, až se v šestém (a závěrečném) dílu Milénia vrátí.
- iDNES.cz o románu Muž, který hledal svůj stín

Lisbeth je tou pravou ženskou hrdinkou dnešní doby. Stejně jako jsme kdysi měli Sherlocka Holmese, dnes máme Lisbeth. Dokonce si dovolím tvrdit, že její postava je novým kulturním dědictvím.
– DAVID LAGERCRANTZ v rozhovoru pro iDNES.cz

Sdílet 0

Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
400
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 16 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Vršanská registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Poslední díl celé série a až tady se pokračovatel Stiega Larssona David Lagercranz s Lisbeth sžil a dal jí její starou tvář. Co se příběhu jako takového týče, je pěkný. Žádné wow se nekoná, ale i tak je pěkný a uvěřitelný.

    Kniha, Host, 2019, 9788075777812

  • 3 z 5 hvězdiček Anna Janečková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Za mě asi nejméně záživný díl z celé série. O Mount Everest jsem se dřív zajímala, takže to mi ani tak nevadilo, akorát ten bezdomovec se dal popsat lépe, už byly i poutavější příběhy. Za mě první 3 díly absolutní TOP, zbytek jsem přečetla, protože mi akorát nedalo, abych nevěděla, jak to s Lisbeth a Mikaelem dopadlo.

    Kniha, Host, 2020, 9788027501397

  • 3 z 5 hvězdiček Katka registrovaný uživatel

    Kniha mne nijak nenadchla. Chvílemi jsem se ztrácela.

    Kniha, Host, 2019, 9788075777812

  • 2 z 5 hvězdiček Věra registrovaný uživatel

    Nebylo to špatné, ale ani překvapivé. Děj se točí kolem šerpy a novinář a Lisbeth jsou na okraji. Očekávala jsem větší napětí. Chybí anglické překlady, musela jsem si to vygooglit.

    Audiokniha, OneHotBook , 2019, 8594169482781

  • 5 z 5 hvězdiček Petra registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvělá, jako všechny díly...

    Kniha, Host, 2019, 9788075777812

  • 5 z 5 hvězdiček Ira 13 registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Poslední díl s Lisbeth je opět poutavě napsaný. Držel a nepustil. Škoda, že už je to poslední ( ? ) díl.. Akorát mi vadilo, že nejsou překládány anglické věty.

    Kniha, Host, 2019, 9788075777812

  • 5 z 5 hvězdiček Augustinová Renata registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvělá kniha

    Kniha, Host, 2019, 9788075777812

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora