Dítě noci E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Napínavý román o tom, že nikdy nevíme, kdo jsou vlastně naši sousedé Jedné chladné lednové noci vyjde Sharon na zahradu, aby mohla sledovat zatmění Měsíce. Místo toho ji ale zaujme něco zvláštního v domě hned za jejím dvorkem. Oknem do kuchyně vidí malou dívenku, jak myje nádobí. Jenomže Flemingovi, kteří tam žijí, žádné dítě v tomhle věku nemají… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Napínavý román o tom, že nikdy nevíme, kdo jsou vlastně naši sousedé

Jedné chladné lednové noci vyjde Sharon na zahradu, aby mohla sledovat zatmění Měsíce. Místo toho ji ale zaujme něco zvláštního v domě hned za jejím dvorkem. Oknem do kuchyně vidí malou dívenku, jak myje nádobí. Jenomže Flemingovi, kteří tam žijí, žádné dítě v tomhle věku nemají, a i kdyby nakrásně měli, proč by dělalo domácí práce tak pozdě? Sharon by to nejspíš pustila z hlavy, ale pak se k ní nastěhuje opuštěná osmnáctiletá Niki a také si u sousedů všimne něčeho podivného. A když se obrátí na patřičné úřady a nemá to žádný efekt, pustí se nakonec do pátrání na vlastní pěst.

Sdílet 0

Nakladatel
Cosmopolis
jazyk
čeština
Počet stran
352
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.8 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Naděžda Bajtek Zasadilová registrovaný uživatel

    Výborné psychologické drama a jako bonus překrásná strašidelná obálka, která na pultech obchodu určitě každého hned zaujme. Tohle je mé první setkání s autorkou a vše jsem ji snědla i s navijákem :-) Přečteno jedním dechem. Opravdu mi její styl psaní sedl. Hned od první kapitoly mě příběh chytil a nepustil. Kdo by to byl řekl, že mě upoutá příběh, který začíná tím, že ve vedlejším domě pozdě v noci při sledování zatmění měsíce uvidí Sharon malou dívku, která myje nádobí, a zdá se jí to podivné. Neprodleně zavolá své dceři Amy a děj se rozjíždí. Tuší, že tohle není jen tak...Ve vedlejším domě přece bydlí rodina s dospívajícím synem, jaktože nádobí myje holčička a ještě takhle pozdě v noci? Amy mezitím poprosí svou maminku, aby vzala pod křídla 18 letou Niki, která žila u pěstounů a teď nemá kam jít. Teď jsou na to dvě a ani jedna to nenechá jen tak a budou se té záhadě snažit přijít na kloub. Příběh je plný tajemství, napsaný do hloubky, všechny postavy jsou propracované a každá nám má co říct, tohle se autorce opravdu moc povedlo. Bylo to maličko předvídatelné, ale určitě doporučuji k zhltnutí tedy k přečtení :-)

    Kniha, Cosmopolis, 2022, 9788027135660

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 382 Kč Nápověda