Deník mladého přírodovědce E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Evokativní, syrový a lyrický debut zkoumá přírodní svět očima Dary McAnultyho, autistického teenagera, který se snaží vyrovnat s vykořeněním z domova, ze školy i se svým duševním zdravím. Zároveň se věnuje ochraně přírody a ekologickému aktivismu. Dara McAnulty všemi smysly vnímá a čtenářům bezprostředně předává své zážitky z divoké přírody,… Přejít na celý popis

Michaela Brnková: Důvěra On je chladný, ona temperamentní. Jde jen o novou práci. Co všechno z ní ale může vzejít? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Evokativní, syrový a lyrický debut zkoumá přírodní svět očima Dary McAnultyho, autistického teenagera, který se snaží vyrovnat s vykořeněním z domova, ze školy i se svým duševním zdravím. Zároveň se věnuje ochraně přírody a ekologickému aktivismu.

Dara McAnulty všemi smysly vnímá a čtenářům bezprostředně předává své zážitky z divoké přírody, setkání s kosy, labutěmi zpěvnými, luňáky červenými, motáky pilichy, s žábami, pampeliškami, irskými zajíci a dalšími zvířaty. Ve vyprávění, v němž se střídá palčivá temnota se světlem, odkrývá autor světy, které zapomínáme vnímat. Jeho ohromující kniha o přírodě se jistě stane klasikou.

Deník mladého přírodovědce je silný a poutavý obraz krás přírodního světa, který zároveň otevírá téma autismu a překonávání tíživých úzkostí. Je to příběh o poutech lásky k rodině a k domovu a o tom, jak si můžeme navzájem pomáhat i v těch nejtěžších chvílích.

Sdílet 0

Nakladatel
Jota
jazyk
čeština
Počet stran
248
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 228 Kč Nápověda