Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství E-kniha

Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Při přípravě jedné své knihy autorka strávila nějaký čas ve škole pro trenéry zvířat. Zatímco pozorovala studenty, jak cvičí paviány, emu, gepardy a další tvory, osvojila si pár technik, jež se ukázaly jako efektivní i v případě poněkud vyspělejšího zvířete – jejího manžela Scotta. Poté o tom v The New York Times zveřejnila článek, který se na… Přejít na celý popis

Arnold Schwarzenegger: Buď užitečný Poznejte recept na úspěch podle Arnolda Schwarzeneggera! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Při přípravě jedné své knihy autorka strávila nějaký čas ve škole pro trenéry zvířat. Zatímco pozorovala studenty, jak cvičí paviány, emu, gepardy a další tvory, osvojila si pár technik, jež se ukázaly jako efektivní i v případě poněkud vyspělejšího zvířete – jejího manžela Scotta. Poté o tom v The New York Times zveřejnila článek, který se na internetu stal nejsledovanějším a nejsdílenějším článkem Timesů v roce 2006. Tento úspěch Amy Sutherlandovou přiměl, aby své poznatky o behaviorálních technikách uplatňovaných u zvířat i lidí rozpracovala v knize. Ta je něčím na pomezí vzpomínek, rádce a příručky o zvířecí psychologii. Díky autorčinu originálnímu a zábavnému pojetí se dozvíme například to, proč odměna funguje lépe než trest nebo co je metoda minimálního posílení. Případně prostě získáme tipy, jak se účinně vypořádat s iritujícím chováním našich blízkých.


Amy Sutherland je známá americká novinářka, která žije v Bostonu a v Portlandu v americkém státě Maine s manželem Scottem a fenkou Penny Jane.

Sdílet 0

Nakladatel
PORTÁL
jazyk
čeština
Počet stran
176
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Vodní Krysa registrovaný uživatel

    Kniha kombinující vyprávění o výcviku zvířat s psychologií mezilidských vztahů je přesně to, co jsem hledala. Nějaký čas tato kniha nebyla k dostání, až ji na podzim minulého roku vydalo nakladatelství Portál. Hned jsem se do ní pustila a nebyla jsem zklamaná. Knížka zábavnou formou popisuje behaviorální metody včetně až často anekdotických příkladů jejich využití. U čtení jsem se opravdu nenudila a teď navíc vím zase o trochu víc, jak dosáhnout svých cílů. Knížku můžu doporučit každému (vy)cho(vá)vateli domácích mazlíčků, partnera či svých dětí. Využití je opravdu široké.

    Kniha, PORTÁL, 2020, 9788026216322

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 230 Kč Nápověda