Co děláte se svým životem? E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Tahle citlivě sestavená kniha textů Džiddú Krišnamúrtiho probírá jednotlivé životní oblasti od otázek po smyslu života, přes sebepoznání a orientaci v (i negativních) pocitech, k zemitějším tématům jako práce, vzdělání a peníze, až se dostává i ke kapitole věnované vztahům, ať už partnerským, společenským nebo vztahu s přírodou a se Zemí. Nehlásí… Přejít na celý popis

Morgane Moncomble: Srdcové eso Dá se v lásce blafovat stejně jako v pokeru? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Tahle citlivě sestavená kniha textů Džiddú Krišnamúrtiho probírá jednotlivé životní oblasti od otázek po smyslu života, přes sebepoznání a orientaci v (i negativních) pocitech, k zemitějším tématům jako práce, vzdělání a peníze, až se dostává i ke kapitole věnované vztahům, ať už partnerským, společenským nebo vztahu s přírodou a se Zemí.

Nehlásí se k žádné duchovní tradici a přináší nadšené svědectví o tom, že vést šťastný a blažený život je možné. Cestu k němu nedláždí žádné zaručené návody, nýbrž nutnost projít radikální vnitřní proměnou, jejímž strůjcem se musí stát každý sám za sebe.

Sdílet 0

Nakladatel
Alferia
jazyk
čeština
Počet stran
272
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Renata registrovaný uživatel

    Hodí se pro lidi, kteří chtějí život konečně pochopit, ale pozor, nedostanete tu odpověď, jenom návod, jak ke své vlastní odpovědi přijít sami. Nejsou to poetické poučky o tom, jak stačí pozitivní myšlení a vše se v dobré obrátí, ale je to dílem i o tvrdé práci na sobě samých a nelehkých rozhodnutích, která nejsou o tom, že budu-li na někoho hodná, on bude hodný na mě. Realistický rozum - versus duchovní moudost = Co děláte se svým životem.

    Kniha, Alferia, 2021, 9788027113903

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 254 Kč Nápověda