Čítanie pre dyslektikov E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Pomôžte svojim deťom odstrániť problémy s čítaním hravou formou. Knižka je určená deťom s problémami pri čítaní. Je zameraná na zvládnutie techniky čítania pre deti, ktoré už prebrali v škole všetky písmená, ale celé slovo (prípadne slabiku) sú schopné prečítať len s námahou alebo ho nedokážu prečítať vôbec a skomolia ho. Taktiež je určená pre… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Pomôžte svojim deťom odstrániť problémy s čítaním hravou formou.

Knižka je určená deťom s problémami pri čítaní. Je zameraná na zvládnutie techniky čítania pre deti, ktoré už prebrali v škole všetky písmená, ale celé slovo (prípadne slabiku) sú schopné prečítať len s námahou alebo ho nedokážu prečítať vôbec a skomolia ho. Taktiež je určená pre deti s tzv. dvojitým čítaním, keď si najprv potrebujú slovo prečítať po jednotlivých písmenách, resp. slabikách, a až potom ho vyslovia nahlas. Rovnako je dobrá aj pre deti, ktoré síce čítajú pomerne rýchlo, avšak takmer každé slovo je prečítané nesprávne, je skomolené, domyslené.

Texty v knižke sú vytlačené veľkými písmenami a dvojfarebne, rozdelené po slabikách.

Knižka je rozvrhnutá na tri časti:

• Prvá časť obsahuje čítanie jednotlivých slov, slovných spojení, viet a krátkych jednoduchých textov. Začína od najľahších slov a postupne ich náročnosť stúpa.
• Druhá časť knižky sú básničky, ktoré sa deťom budú ľahko čítať.
• Tretia časť – najväčšia – sú poviedky a rozprávky. Tu sú už slová všetkého druhu, avšak poviedky a rozprávky nie sú zložité a majú jasný, súvislý dej.

Sdílet 0

Nakladatel
Edika
jazyk
slovenština
Počet stran
80
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 81 Kč Nápověda