Chlap snů

Autor Kim Jones

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

220 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní

SEXY ROMANTICKÁ KOMEDIE |    Je to Chlap snů. S velkým Ch. Však víte, koho myslím – hrdinu snad každé romantické knížky.Šíleně bohatý a vlivný chlap, který má vlastní společnost a navíc je zatraceně sexy. Žije v luxusním střešním apartmá. V posteli je zvíře. A má obrovský… gauč. Taky je to trochu cvok, ale na druhou stranu skrývá jedno… Přejít na celý popis

Lena Kiefer: Westwell: Tíživá lehkost lásky Jejich starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. Oni byli předurčeni k tomu, aby se nenáviděli. Ale proti citům jsou bezmocní. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

SEXY ROMANTICKÁ KOMEDIE | 
 
Je to Chlap snů. S velkým Ch. Však víte, koho myslím – hrdinu snad každé romantické knížky.

Šíleně bohatý a vlivný chlap, který má vlastní společnost a navíc je zatraceně sexy. Žije v luxusním střešním apartmá. V posteli je zvíře. A má obrovský… gauč. Taky je to trochu cvok, ale na druhou stranu skrývá jedno velké tajemství, po jehož odhalení vám bude jeho chování dávat dokonalý smysl – nakonec zjistíte, že i když jste ho ze začátku jen stěží mohly vystát, teď se vám z něj podlamují kolena.

Přesně takového mám na mysli.
A přesně takového jsem našla.

Sdílet 0

Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
328
datum vydání
1.01.2021
  • Anastasja Vištalová Anastasja Vištalová

    Pokud milujete romantické komediální filmy jako je „Bridget Jonesová“, či „Jsem božská“, tak si plnými doušky vychutnáte i tuto jejich sestřičku. Při čtení nejednou chytnete velký záchvat smíchu, jindy budete nevěřícně kroutit hlavou nad tím, jak absurdně se Penelope chová, ale ať bude situace jaká chce, budete těm dvěma hrdličkám držet palce. Tohle je prostě správná směsice lásky na první pohled a dobře mířeného humoru.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 228 hodnocení čtenářů

141× 5 hvězdiček 50× 4 hvězdičky 25× 3 hvězdičky 10× 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Lee registrovaný uživatel

    Tohle bylo vážně skvělý, i když totálně hloupý. Miluju to! Hrozně jsem se nasmála. Penelope sebevědomí rozhodně nechybí, to se musí nechat. Ona je naprostou pompézně cáknutá. Prostě jí nejde nemilovat, nemilovat všechny věci, co dělá nebo říká. Je tak zatraceně upřímná až to bolí a hrozně se mi líbí, jak se již povedlo omotat si Jake doslova kolem prstu. Líbí se mi její přesvědčení, že chlap snů existuje a že je to on, i když se k ní zrovna nechová jak by se jí líbilo. Celý příběh se strašně dobře a rychle čte. Je to opravdu komedie, kde jde především o to, se pobavit a uvolnit, takže v tom nehledám nic hlubokého. Ale o to je to lepší, že to přesně tohle splňuje. Kniha se mi moc líbila a rozhodně stála za to. ️️️ "Jsi nádherná, když jsi šťastná." "Já jsem vždycky šťastná." "Jsi vždycky nádherná."

    Kniha, Red, 2021, 9788076429376

  • 5 z 5 hvězdiček Moni registrovaný uživatel

    Vtipny, ctivy pribeh, kde nechybi ani spousta sexu a happyend. Prijemna oddechovka, doporucuji.

    E-kniha, Red, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Kristýna registrovaný uživatel

    Kniha se četla jedním dechem. Napsaná je zábavně, čtivě, plně ve vás vzbudí představivost (obzvlášť, pokud jste žena, tak jede představivost opravdu na plné obrátky :D). Nikdy jsem neměla ráda romantické příběhy, ale tato knížka si mě získala. Není to totiž klasický romantický příběh, je humorné a vzrušující.

    E-kniha, Red, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Sběratel Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Skvělá kniha. Čte se jedním dechem. Zamilovala jsem si obě postavy. Jake je skvělý. Každý si pod tím představí svého ,,chlapa snů,,. Miluju jejich vztah, jak se vyvíjel a jak to dopadlo. Někdy mi trochu chybělo, že tam nebyl pohled i z jeho strany a bylo to psané jenom z té její, ale i tak to byla za mě skvělá kniha. Klidně bych si i přečetla o Camovi a kamarádce Emily a o jejich příběhu. Doporučuji všem.

    E-kniha, Red, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Danusina registrovaný uživatel

    Knihu jsem přečetla za jediný den, byla jsem vtažena do děje a moc jsem si čtení užila!

    E-kniha, Red, 2021,

  • 4 z 5 hvězdiček Misa registrovaný uživatel

    Sexy knížka, dobře se mi četla a k tomu ještě jako bonus vtipná.

    E-kniha, Red, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Bařen registrovaný uživatel

    Vážně skvělá knížka. Já jsem si jí naprosto užila. Hodně zábavné čtení.

    E-kniha, Red, 2021,

  • 2 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Přišlo mi to strašně naivní a nereálné. Nebylo to sice úplně nejhorší...ale slovy mého partnera: "Hlavní hrdina nikdy nebude chudý instalatér..."...možná námět na jinou knihu :D

    Kniha, Red, 2021, 9788076429376

  • 5 z 5 hvězdiček Kami registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tento erotický román je takový milý, bez dramatu, jednoduchý a příjemný. Je to hodně oddechová četba. Musela jsem ji proložit detektivkou, ale i tak dávám 5 hvězdiček.

    E-kniha, Red, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček leablzk registrovaný uživatel

    Za mě teda totální topovka!! Opravdu jsem se u knihy nasmála a hlavně při první větě a hned jsem věděla,že mě ta kniha bude bavit.

    Kniha, Red, 2021, 9788076429376

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda