Chladný KRÁL E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Mladá dívka Mesilie žije v Chladném království plném zvrhlostí, násilí a vražd. Doposud unikala pozornosti jejich krutého krále, kterého není radno zaujmout, pokud nechcete, aby si na vás ukojil své zvrácené představy. Bohužel její vzpurná povaha k sobě nakonec přiláká jeho syna, prince Kardese, jenž jí dá pocítit na vlastní kůži, že nenávist nemá… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Mladá dívka Mesilie žije v Chladném království plném zvrhlostí, násilí a vražd. Doposud unikala pozornosti jejich krutého krále, kterého není radno zaujmout, pokud nechcete, aby si na vás ukojil své zvrácené představy. Bohužel její vzpurná povaha k sobě nakonec přiláká jeho syna, prince Kardese, jenž jí dá pocítit na vlastní kůži, že nenávist nemá daleko k lásce. Odolá Mesilie princově temné vůli a zachrání si život?

„Všechny se dobrovolně odevzdaly do mé smrtelné náruče, až na ni. Její vzdor upoutal mou pozornost, a teď si ji vezmu KOUSEK po KOUSKU!"

Sdílet 0

Nakladatel
Solis nakladatelství
jazyk
čeština
Počet stran
272
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 70 hodnocení čtenářů

53× 5 hvězdiček 11× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Monika Kučerová registrovaný uživatel

    Na začátku nám autorka představí svět, svět ve kterém vládne zlý král Krenus a jeho syn princ Kardes Hlavní hrdinku Mesilie sem si hned oblíbila, je vzpurná, paličatá a nebojí se říct svůj názor, ale díky tomu upoutá pozornost prince a on jí začne trestat. Trestat ale takovým způsobem, že se člověk při čtení až červená, protože by si přál být místo ní ,,Prosí se jen v posteli, Mesilie." Kardes opředen děsivým tajemstvím, panovačný, dominantní, ale hlavně nesmírně krásný. Víc neprozradím, ať si každý udělá o něm svůj obrázek. Ten můj je neskutečně úžasný ,,Nenávist nemá daleko k lásce. To jsem ti přeci už říkal." Skvěle promyšlený příběh, který vás hned od prvních stránek pohltí. Klobouk dolů Míšo, za takhle skvělou knihu a já už nedočkavě vyhlížím pokračování. Dark romance 18+ Máme tu českou Amo Jones

    E-kniha, Solis nakladatelství, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Renata Mašová registrovaný uživatel

    Už jen anotace mě lákala a věřila jsem, že kniha bude perfektní. Ale to, co jsem si přečetla, na to nemám slov. Snad je WOW. Míša svoje psaní vyzdvihla na takovou úroveň, že je to pro mě momentálně nejlepší kniha, kterou jsem přečetla. Je zvrhlá, je vzrušující, je temná. Je skvělá, dokonalá a je to přesně podle mého gusta. Žít v Chladném království bych nechtěla ani kdyby mi za to měli platit. Dostat se do spáru krále nebo prince nechce opravdu žádná dívka. Na druhou stranu, pokud bych se měla stát vyvolenou prince Kardese, jo to je už věc druhá... Hrozně oceňuji, že je kniha psaná v ich-formě z pohledu obou hlavních hrdinů. Konec zůstal pěkně otevřený. A já už se nemůžu dočkat dalšího dílu!! Nebudu tady prozrazovat víc, než je v anotaci, abych vás nepřipravila o nevšední zážitek. Ale pokud chcete opravdu zvrhlou knihu plnou nebezpečí a vzrušení, tak sáhněte po této knize.

    E-kniha, Solis nakladatelství, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Elen_the_knihomol registrovaný uživatel

    Od začátku mě vyprávění zcela pohltilo a byla jsem rozhodnutá přečíst to na jeden zátah. Tohle není jen tak obyčejný příběh s erotickými prvky. Tohle je naprosto famózní fantasy,protkané nenávistí a neskutečnou touhou. Kniha je nabytá erotikou téměř od začátku a co se jí týče, myslím že se ještě nikomu nepovedlo o ní psát takhle dobře. Autorka "to" popisuje takovým způsobem, jakoby akt jako takový byl magický okamžik.Člověk má prostě hned chuť na ten sex.Při některých scénách jsem se chytala za ústa a jindy mi motýlci létali celým tělem. Nechápu jak spisovatelka dokázala udělat z chladného, krutého a zvráceného prince tak oblíbenou postavu.Kardese si podle mě zamiluje každá žena, ať už chce nebo nechce.Budete ho ze začátku nenávidět a pak milovat.Až si přečtete tuto knihu,potom pochopíte o čem tu píšu. Konec příběhu mě úplně rozdrtil a posadil na zadek,Míša prostě ví, jak nalákat na druhý díl. Takže pokud máte rádi fantasy a pikantní erotiku,nevadí Vám trochu zvrhlosti,dominance a vraždy.Pokud chcete poznat,jak chutná hřích,tak Vám tuto knihu doporučuji všemi deseti. Má to děj, který je skvěle vymyšlen a díky erotické lince Vás zaručeně nebude nudit.

    E-kniha, Solis nakladatelství, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Romana registrovaný uživatel

    Jedním slovem skvělé. Kvalitou se kniha vyrovnala mým oblíbeným zahraničním autorům. Temné, zvrácené, erotické a ani láska nakonec nechyběla. Po pokračování určitě sáhnu! DOPORUČUJI!

    E-kniha, Solis nakladatelství, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček anet-jan-book Uživatel aplikace KDčko

    Příběh mě opravdu nadchl...tohle jsem opravdu nečekala. Musím uznat, že jsem v tomto směru našla zalíbení a to nemalé. Sice jsou tam určité části při kterých mi naskakovala husí kůže z toho jak jsem si to představovala (což je dobře), nicméně neodradilo mě to a četla jsem dál. Je to zajímavý příběh prince Kardese a mladé dívky z nižší vrstvy Mesilie. V tomto příběhu nechybí napětí,láska,nenávist,přátelství ale i touha a zklamání či násilí,které se dá v tomto příběhu čekat. Vůbec nic mi nechybělo snad až na ten konec. Nemám moc ráda otevřené a napjaté konce,tudíž doufám,že se budu moc brzy pustit do pokračování,protože tohle je opravdu napjaté a jsem moc zvědavá jak to celé nakonec dopadne. Za mně je to povedený a krásný příběh který se mi líbil. Určitě doporučuju všem co mají rádi nejen světlé ale i tmavé stránky a příběhy co jsou nabité sexem a napětím.

    E-kniha, Solis nakladatelství, 2023,

  • 4 z 5 hvězdiček Nikola Pátíková registrovaný uživatel

    Knížku jsem teď četla podruhé. Můj první dojem ve mě zanechal rozporuplné pocity. Něco se mi v knížce líbilo a něco zase naopak ne. Myslím, že jsem potřebovala trošku času, abych si knihu znovu přečetla, pochopila, promyslela a zhodnotila. Rozdělila bych to na plusy a mínusy. Začnu Kladně: + velmi chválím originální fantasy dark romanci + sympatické hlavní hrdiny Mesilii a Kardase + originální a neokoukané prostředí, ve kterém se příběh odehrává + střídání postav v kapitolách, takže jsme mohli nahlédnout do každé z nich. Více se mi líbili kapitoly s Kardesem + jedná se o tvorbu české autorky, za mě velké plus + zajímavý průběh děje (závod, nauka o králi..) Našly se tam ovšem i nějaké mínusy: - dlouhé kapitoly, osobně bych je rozkouskovala na menší - dialogy mezi hlavními hrdiny byly teda velmi plytké a chabé. Hlavní hrdinka se neustále omlouvala a prosila. Tenhle fakt jsem zmiňovala i v minulé recenzi a vadilo mi to i při druhém čtení. Zatím co Kardes se v průběhu děje změnil tak Mesilie teda vůbec, naopak pořád brečela a přišla mi křehká jak okvětní plátek. Mám ráda, když se hlavní hrdinové mění, vypracují. - obálka knihy Když to zhodnotím tak nějak komplexně tak se mi knížka líbila, bavila mě a neurazila mě. Konec už byl hodně vyburcovaný takže jsem zvědavá jak to s hlavními hrdiny dopadne a doufám, že se Mes trošku zatvrdí a ukáže drápky. Jo málem bych zapomněla na scénu, kdy vrazila princi Kardesovi facku, to byl maličký posun její postavy.

    E-kniha, Solis nakladatelství, 2023,

  • 4 z 5 hvězdiček Michaela Urbanová registrovaný uživatel

    Chladný král je ohromujícím a nesmírně poutavým románem, který mě zaujal již od samého začátku. Tato kniha nabízí čtenářům nejen fascinující dobrodružství, ale také hluboké emocionální vrstvy a komplexní postavy, které stvořily naprosto nezapomenutelný příběh. Kniha okamžitě upoutá vaši pozornost. Mesilie, mladá dívka v takovém krutém prostředí, se stává nepřirozeným magnetem pro čtenáře. Její odvaha a vzpurnost v tváři hrůzného krále jsou příběhem, který vás nepustí. Napínavost příběhu je prostě návyková. Princ Kardes, syn krutého krále, je postavou plnou tajemství a temnoty, a jeho vztah s Mesilie je dynamický a plný nečekaných zvratů. Otázka, zda Mesilie dokáže odolat jeho temným nástrahám a zachránit si život, vás bude provázet až do samého konce. Autorka si zaslouží uznání za svou schopnost vytvářet komplexní svět a postavy, které vám zůstanou v paměti ještě dlouho po dočtení knihy. Její styl psaní je poutavý a emotivní, což čtenáři umožňuje úplně se ponořit do děje. Knihu opravdu neodložíte dokud ji nepřečtete celou.

    E-kniha, Solis nakladatelství, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček lucie registrovaný uživatel

    Zdravím autorku tohoto nádherného díla které stvořila. Doufám že se podaří brzy pevná vazba zde na Dobrovským. Hned bych si ji koupila do své sbírky. Přeji mnoho dalších úspěšných titulů. Zdraví Lucie.

    E-kniha, Solis nakladatelství, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček lukáš registrovaný uživatel

    Knížku dostala přítelkyně k narozeninám. Udělala ji ohromnou radost. Četla se sama. Po třech dnech chtěla po mě další knihu od autorky. Tak jsem ji objednal knižní Série Mizení. :)

    E-kniha, Solis nakladatelství, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Eliška registrovaný uživatel

    Nejlepší erotická knížka co můžete najít. Doporučuji všem na dlouhé chladné večery u sklenky dobrého vína

    E-kniha, Solis nakladatelství, 2023,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda