Chaos v míru

Autor Amo Jones

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

„Vítejte v Půlnočním běsnění. Nejsme cirkus, nejsme lunapark. Nemusíte se však ničeho bát – jen toho, že vás připravíme o rozum.“   Dove už od dětství pronásleduje Stín. Nikdy neviděla jeho obličej, slyšela však jeho šepot, byl jako příšera pod postelí a trápil ji v nočních můrách. Když ovšem nastoupila do Půlnočního běsnění, vytratil se.… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

„Vítejte v Půlnočním běsnění. Nejsme cirkus, nejsme lunapark. Nemusíte se však ničeho bát – jen toho, že vás připravíme o rozum.“

 

Dove už od dětství pronásleduje Stín. Nikdy neviděla jeho obličej, slyšela však jeho šepot, byl jako příšera pod postelí a trápil ji v nočních můrách. Když ovšem nastoupila do Půlnočního běsnění, vytratil se. Proč a na jak dlouho?

Dove netuší, že její únos a účinkování v nevšedním a nebezpečném atraktivním představení zapadá do dávno promyšleného plánu a že vždy patřila k nim, k Bratrstvu z Kizniče.

Kingston, Killian, Keaton a Kyrin, čtyři bratři z Kizniče, nemají zrovna radost z toho, že se Dove stane součástí jejich show a že s nimi má bydlet v karavanu. Nebo to tak není? Jsou mistry lží, triků i kaskadérských kousků, muži s krví na rukou i hříchem v očích, a Dove neví, komu může věřit.

Sdílet 0

série
Půlnoční běsnění 1. díl z 4
Další ze série
1. Chaos v míru
2. Hněv kejklíře
3. Výkřik do ticha
4. Vládci chaosu
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
360
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 33 hodnocení čtenářů

26× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 2 z 5 hvězdiček Shira009 registrovaný uživatel

    Rumunské bratrstvo, sex, drogy, násilí a sexy bad boys. Chaos v míru je první díl série Půlnoční běsnění a čtenáře má zřejmě připravit na nadcházející tetralogii o bratrech z Kizniče. Amo Jones píše stylem sobě vlastním - je svá a vyžívá se v kontroverzi, chaosu a zvrácenosti. Nebojí se zacházet do krajností a ví, co její věrné čtenářky chtějí. Téma erotického cirkusu je bezesporu originální nápad, bohužel tím veškeré klady končí. Celý příběh stojí a padá na hlavních postavách. S Dove jsem měla stejný problém jako s Madison u Elitních králů. Naivní, umíněná, provokativní s minimálním pudem sebezáchovy. Toxický King mi k srdci nepřirostl a i ostatní postavy jsou mi v podstatě lhostejné. Autorka se zuby nehty drží jednoho vzorce (každý charakter si musí projít něčím trýznivým, uvnitř je zlomený a pud sebezáchovy je někde mezi nulou a mínus pěti miliónem) a kromě fantasy prvku nic nového nepřináší. Náročnému čtenáři nemůže uniknout to obrovské množství nelogičností, které se v ději objevují (připravte se na pořádnou dávku plotwistů, nad kterými vám nejednou zůstane rozum stát). Chaos v míru je kniha plná absurdit, chaosu, temných tajemství, nebezpečí, násilí, zvrhlosti, sexu, tajemna a toxických vztahů. Amo Jones rozdělila čtenářský tábor na dvě skupiny lidí - její knihy můžete milovat nebo nenávidět. Svět holt není dokonalý a je jen na vás, jestli svůj život podrobíte Půlnočnímu běsnění.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026917212

  • 5 z 5 hvězdiček Vamby registrovaný uživatel

    Moje první kniha od této autorky a upřímně mi spadla čelist, nevěděla jsem do čeho jdu, ale hned jsem si to zamilovala. Příběh je od všeho trochu, trochu psycho, trochu lásky, sex, smrt, přátelství a rodina. Děj se mi moc líbil a konec mě úplně dostal, je to ten typ knihy kdy nevíte co na konci čekat a když to přijde, jste z toho v šoku. Určitě doporučuji

    E-kniha, Baronet, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Lorencová registrovaný uživatel

    Tuto spisovatelku zbožňuji. Její vulgaritu, kam až je schopná zajít a vás to neustále překvapuje a nenechá ani na chvilku v klidu. Každá její kniha je svým způsobem unikátní a zvrhlá.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026917212

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvělé překvapení. Knížka je úžasná a zvrat na konci je pekelný, stejně jako bratři. Moje první knížka od této autorky a vzhledem k tomu, že právě čtu třetí díl série, určitě ne poslední. Nalákala mě k přečtení všech jejích knížek. Jen jako blíženec vím, že je musím přečíst rychle, dokud mám své temné období. Dark romance je speciální druh knih a není určen každému, každý proto musí zvážit, zda mu sedne. Dove je unesena, tedy hlavně Kingem. Je to zlej kluk a ona zlý kluky může. Ostatně ani ostatní bratři nejsou úplně k zahození. Tanec jí vždy držel při životě a nejinak tomu bude i teď. Možná se ze všech těch problémů vytančí, nebo jí možná taky zabijou. Co je pravda a co iluze? Kniha se čte lehce, od začátku vtáhne čtenáře do děje a až do konce drží v napětí. Zvrat v závěru a rozuzlení jsou napsány famózně a až v úplném závěru, takže v knížce napětí nepoleví až do samého konce. A jako bonbonek, je to teprve začátek a bude se ostřit. Prostředí cirkusu je geniální a neotřelé. Vřele doporučuji.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026917212

  • 5 z 5 hvězdiček Michaela registrovaný uživatel

    Miluju Amo Jones, ani tentokrát nezklamala, výborné čtení, napínavý, zvrat a zvláštnost, který miluji na téhle spisovatelce.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026917212

  • 5 z 5 hvězdiček sanny_book_photo registrovaný uživatel

    ,,Vitajte v Polnočnom besnení. Nie sme cirkus, nie sme lunapark. Nemusíte sa však báť len toho, že vás pripravíme o rozum." Toto všetko sľubujú hneď v anotácií a ja som sa po dočítaní presne tak cítila! Nemala som žiadne očakávania. Obálka bola na mňa veľmi chabá, no hľadala som erotické fantasy. Čoraz viac ma zaplavoval pocit, že ju musím mať a hneď po prečítaní prvých strán, ma dostala. ,,Pokiaľ nevidíte, čo umelec chce, aby ste videli, tak skrátka to umenie nie je pre vás - ale nie je kvôli tomu zlé. No zlé pre vás." To je presne to, čo samotný dej vystihuje. Buď ho budete milovať alebo neznášať. Nič medzi tým. Ja som si ho zamilovala. AMO vás svojím písaním dostane mimo svojej komfortnej zóny. Mala som pocit, že buď som na drogách ja alebo samotná autorka. Bratstvo odzbrojilo moju myseľ a ich charakter krásneho testosterónu, vypovedalo môjmu mozgu funkciu. Štyria bratia z mafiánskych kruhov. Áno, dobre čítate a ak si predstavujete zlých chlapcov, ste na omyle. Oni sú to peklo a oheň, ktorý vás spaľuje pri čítaní. Dove - ona, tá čo spôsobila, že romantická linka bola vždy v rovnováhe. Jej playlist v kombinácii so strpitízom a umením tanca my zovrel krv v žilách. Na druhú časť sa teším neskutočne! Svedčí o tom aj to, že už je na ceste ku mne. Chaos v míru si dovolím označiť za ďalší, pre mňa top z titulov, čo som doteraz prečítala.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026917212

  • 4 z 5 hvězdiček MARTINA (b.reads) registrovaný uživatel

    +SPOILER "Eye contact is the language that no one can speak, but chemistry is fluent with; it's the language of fate. It's two souls catching on fire without a single word being spoken." *** Dark romance si občas (když mám náladu) přečtu a většinou právě sáhnu po Amo Jones. Amo je skvělá autorka a miluju její knihy.. Ano, některé jsou slabší, ale ve finále mě od ní zatím bavilo všechno :). Chaos v míru je první díl ze série Půlnoční běsnění a už teď tu sérii miluju!! Opět tu nechyběly šílené scény a ještě šílenější plot twisty :dd.. Postavy byly skvělý. Každého si jinak oblíbíte nebo ho nenávidíte. Per byla zajímavá postava. Sice jsem si vyspoilerovala, že Dove vlastně není Dove, ale Per, každopádně už jsem nevěděla důvod. A musím říct, že Amo má vždycky ty plot twisty skvělé napsaný a odhalený. King mě občas vážně štval, ale jinak jsem si ho hned oblíbila. Co dodat, muži od Amo Jones si hned získají moje srdce :D.. Killian mě rozsekával pokaždé co otevřel tu jeho pusu. Už se těším na jeho knihu, což je shodou okolností hned druhý díl. Každopádně mě nejvíce ze všech "bratrů" uhranul Keaton. Škoda, že je jeho kniha až čtvrtá v pořadí, protože se na něho fakt těším. Úplně mi dává stejný vibe jako Brantley.. Konec byl super, sice jsem čekala trochu něco jiného, ale jinak jsem velice spokojená. Pokud se rozhodnete číst knihy od Amo Jones, tak se určitě nejdříve podívejte na trigger warnings a počítejte s tím, že je to dark romance, tudíž se v knize objeví věci, které vám třeba nemusí být příjemný číst.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026917212

  • 5 z 5 hvězdiček Klára registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Naprosto ojedinělá kniha.. To prostředí. Já byla nadšená. Přečetla jsem jedním dechem

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026917212

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 269 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora