Belgravia E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Vydejte se do světa britské aristokracie 19. století. Poznejte její lesk i odvrácenou stranu, přepych panského života vykreslený do posledního detailu vévodkyniných šatů a účesu stejně jako neurvalost hráčských doupat a přístavních krčem. Historický román, vztahové drama a detektivní thriller, to vše je Belgravia, klenot z pera autora… Přejít na celý popis

Trace: Vzpomínky forenzního specialisty Jestli něco fanoušci drsné, surové a syrové mangy Brutal potřebují, tak je to její spin-off série Trace! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Vydejte se do světa britské aristokracie 19. století. Poznejte její lesk i odvrácenou stranu, přepych panského života vykreslený do posledního detailu vévodkyniných šatů a účesu stejně jako neurvalost hráčských doupat a přístavních krčem. Historický román, vztahové drama a detektivní thriller, to vše je Belgravia, klenot z pera autora seriálu Panství Downton a filmu Gosford Park.
Sophia a Edmund spolu protančili celý večer. Bál u vévodkyně z Richmondu však přeruší špatná zpráva: Napoleon Bonaparte se blíží a britské vojsko se mu musí postavit. Mladým milencům se v té chvíli obrátí život vzhůru nohama. Co se té noci odehrálo? Ať už to bylo cokoli, i po pětadvaceti letech, kdy začne tajemství vyplouvat na povrch, nedá jistým členům vyšší společnosti spát.
Julian Fellowes, autor Panství Downton a dalších oceňovaných scénářů, nás zve do Londýna 19. století mezi společenskou smetánku. Rodiny z nejvyšší aristokracie, které nemají své bohatství a tituly komu odkázat; rodiny sice urozené, ale bohaté jen potomstvem, které musí ve sňatku hledat zajištění; a rodiny nově zbohatlých podnikatelů, toužící po vzestupu mezi šlechtu, která na ně hledí skrz prsty. Osudy, vztahy a intriky všech se protnou v paláci na Belgravském náměstí, v přepychových salónech panstva i skromných komůrkách služebnictva. Toto vše Fellowes důvěrně zná a vykresluje před čtenáři do nejmenších detailů.
Na své si přijdou ti, které přitahuje líc i rub životního stylu britské aristokracie, především však všichni milovníci dobrých příběhů. Společně budeme držet palce sympatickým hrdinům, aby úspěšně zdolali nástrahy společenských konvencí, překazili zákeřné spiknutí a dočkali se štěstí, které může mít velmi překvapivou podobu.

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Beletrie » Historické romány
Témata
Londýn
Nakladatel
Jota
jazyk
čeština
Počet stran
446
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Iveta Elišková registrovaný uživatel

    Belgravia je londýnská čtvrť pro bohaté aristokratické rodiny, ale i rodiny zbohatlých obchodníků, kteří se snaží vyšplhat mezi londýnskou smetánku. Kniha je pohádkou pro dospělé se vším všudy. Děj je napínavý, ale předvídatelný a místy i zdlouhavý. Fandila jsem odvážné Marii Greyové i šlechetnému Charlesi Popeovi. Příjemné čtení na dovolenou.

    Kniha, Jota, 2021, 9788075658852

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 258 Kč Nápověda