Autíčko Karlík E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Prvňák Ondra dostane od svého tatínka pro radost autíčko, o kterém nejdříve vůbec netuší, že to nebude autíčko jenom na hraní. Autíčko Karlík má mnohem důležitější věci na práci. Musí se naučit všechno, co se učí děti v první třídě, a ještě něco navíc. Díky Ondrovi přijde nezkušený Karlík na to, jak důležité je kamarádství, a zjistí také, že se… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Prvňák Ondra dostane od svého tatínka pro radost autíčko, o kterém nejdříve vůbec netuší, že to nebude autíčko jenom na hraní. Autíčko Karlík má mnohem důležitější věci na práci. Musí se naučit všechno, co se učí děti v první třídě, a ještě něco navíc. Díky Ondrovi přijde nezkušený Karlík na to, jak důležité je kamarádství, a zjistí také, že se strachem se musí bojovat a že se hodí umět morseovku.
Krátké kapitoly mohou děti číst jako samostatné minipříběhy, jistě se ale budou těšit na další děj a přitažlivé ilustrace, které dohromady tvoří lákavou knížku pro všechny začínající čtenáře.

Sdílet 0

Nakladatel
bambook
jazyk
čeština
Počet stran
72
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Ján Janec registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Príbeh autíčka Karlíka a Ondra, je pútavý už od začiatku. Príbeh vám pripomenie vaše detstvo, keď ste ešte vy, zažívali dobrodružstvá so svojími hračkami. Ak hľadáte knihu s príbehom a peknou ilustráciou, toto bude určite stáť za to.

    Kniha, Grada, 2015, 9788024753966

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Švandová registrovaný uživatel

    Kniha velmi mile překvapila. Poutavé čtení pro téměř osmiletého kluka (který čte od čtyř let) a jeho tříletého brášku, kterému jsme knihu předčítali. A jak řekl můj starší syn, ještě je i výchovná, naučil jsem se díky ní morseovku. Navíc bavila i mě. Byl to pokus, který opravdu velmi mile překvapil. A jak řekl starší syn, škoda že není druhý díl. Tak snad bude, už teď se na něj těšíme!

    Kniha, Grada, 2015, 9788024753966

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 212 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora