Andělská hra E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Poutavé, fascinující pokračování kultovního bestsellerového románu Stín větru přináší variaci na faustovský motiv o pokušení a touze po nesmrtelnosti, situovanou do magické Barcelony první poloviny 20. století. Mladý novinář David Martín přijme nabídku vydavatele Andrease Corelliho, aby pro něj napsal knihu, jakou ještě nikdy nikdo nestvořil.… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Poutavé, fascinující pokračování kultovního bestsellerového románu Stín větru přináší variaci na faustovský motiv o pokušení a touze po nesmrtelnosti, situovanou do magické Barcelony první poloviny 20. století. Mladý novinář David Martín přijme nabídku vydavatele Andrease Corelliho, aby pro něj napsal knihu, jakou ještě nikdy nikdo nestvořil. Tajemného Corelliho však obestírá řada záhad, k nimž se záhy přidají nevysvětlitelné náhody i úmrtí za nejasných okolností. A spousta otázek, z nichž nejpalčivější zní: Komu vlastně upsal David Martín duši?

Sdílet 0

Nakladatel
Kalibr
jazyk
čeština
Počet stran
560
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 11 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Ericka registrovaný uživatel

    Úžasná kniha, dej zaujímavý od začiatku knihy. Druhý diel, tejto série je ešte zaujímavejší, ako prvý. Krásne čítanie, velmi odporúčam tým co sa radi ponoria do sveta tajomna, tajomstva kníh, literatúry, spisovateľov a určitého duchovna. ZAFÓN, je majster v písaní 5*

    Kniha, Knižní klub, 2018, 9788024261652

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana Meisnerová registrovaný uživatel

    Zafónův styl psaní jsem si rychle oblíbila. Knihu jsem přečetla jedním dechem. Příjemné počtení, když chce člověk vypnout od všech těch detektivek.

    Kniha, Knižní klub, 2010, 9788024226347

  • 4 z 5 hvězdiček Ivana registrovaný uživatel

    Kniha mě dokázala úplně pohltit. Objevuje se v ní mnoho zajímavých filozofických úvah, ale po přečtení posledních řádek jsem byla poměrně zklamaná. V závěru jsem totiž čekala nějaké rozumné vysvětlení, podobně jako v prvním díle, ale to se bohužel nekonalo. Navíc některé náznaky a dějové linie zůstaly otevřená, takže jsem knihu zavírala s pocitem, že mi asi něco zásadního uteklo, nebo že se rozuzlení dočkám v dalším díle.

    Kniha, Kalibr, 2024, 9788024293509

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 479 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora