A na nebi čekají hvězdy E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Nový román od oblíbené autorky bestselleru Seznam tajných přání Erika, úspěšná realitní makléřka z New Yorku, má všechno – skvělou kariéru a dvě krásné dospívající dcery. Jenže jedna z nich, Kristen, zemře při vlakové nehodě. Kromě smutku nad ztrátou dcery se trápí také výčitkami. Ten den měla obě dcery vézt do školy ona, jenže dala… Přejít na celý popis

Oslavte Mezinárodní den knihy | Je tu DOPRAVA ZDARMA! Oslavte s námi Mezinárodní den knihy! Jsou tu dny DOPRAVY ZDARMA, během kterých za vás zaplatíme poštovné my! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nový román od oblíbené autorky bestselleru Seznam tajných přání

Erika, úspěšná realitní makléřka z New Yorku, má všechno – skvělou kariéru a dvě krásné dospívající dcery. Jenže jedna z nich, Kristen, zemře při vlakové nehodě. Kromě smutku nad ztrátou dcery se trápí také výčitkami. Ten den měla obě dcery vézt do školy ona, jenže dala přednost kariéře. Annie, druhá Eričina dcera, má svoje vlastní výčitky. Neměla nechat Krissie ten den odjet. Objeví se však jiskřička naděje. Co když došlo při identifikaci k záměně a Kristen je stále naživu? Její nezvyklé chování v den, kdy zemřela, i tajemné vzkazy, které Erika začne dostávat, tomu nasvědčují.

Propast mezi Erikou a Annie se rozšiřuje, a tak zatímco Erika začíná pátrat na odlehlém ostrově Mackinac, kde sama vyrostla, odjíždí Annie do Paříže, protože věří, že Kristen se skrývá právě tam. Ale je Krissie opravdu to jediné, co je dokáže znovu sblížit?

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Beletrie » Světová beletrie
Témata
Paříž
Nakladatel
Cosmopolis
jazyk
čeština
Počet stran
320
datum vydání
1.01.2019
  • Sabina Bubníková Sabina Bubníková

    Rodinné drama se rozehrává už na prvních několika stranách, na napínavý a emočně nabitý příběh tedy nemusíte čekat příliš dlouho a čtení vás okamžitě pohltí. Kniha není členěna na klasické kapitoly, ale na jakési střídající se oddíly věnované Annie, Kristen a jejich matce Erice. Skrz tyto vhledy do jejich duše jsou skvěle vykreslené jejich charaktery, vášně i slabosti, motivy k jejich činům, ony samotné.

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.3 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 297 Kč Nápověda