Domácí úklid

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Báječný únik

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 199 Kč

Báječný únik

Upozornění: Na hřbetu desek se mohou vyskytovat drobné šedé flíčky. Nejen vaše tělo si zaslouží detox. Tato kniha vám pomůže najít klid a rovnováhu v domácnosti pomocí úklidu. Budete se divit, ale uspořádaný domov má přímo blahodárné zdravotní účinky. Domácí úklid je psán jako příručka na hubnutí. Zabývá se očistou, přísunem „kalorií“ i cvičením.… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Upozornění: Na hřbetu desek se mohou vyskytovat drobné šedé flíčky.

Nejen vaše tělo si zaslouží detox. Tato kniha vám pomůže najít klidrovnováhu v domácnosti pomocí úklidu. Budete se divit, ale uspořádaný domov má přímo blahodárné zdravotní účinky.

Domácí úklid je psán jako příručka na hubnutí. Zabývá se očistou, přísunem „kalorií“ i cvičením. Najdete zde užitečné rady na skladování věcí, zbavování se nepořádku i výrobu drobných domácích pomocníků. Dokonce se i dozvíte, zda se vyplatí věci prodávat nebo raději rovnou vyhazovat. Zapojte do celého procesu i svou rodinu a mějte radost z dobře odvedené práce i krásného obydlí.

Kniha je doplněna o názorné fotografie, které vám pomohou v realizaci spořádané domácnosti.

„Dieta zbavující domácnost nepořádku je organizační plán, který je snadné dodržovat. Tuto dietu můžete použít k tomu, abyste se zbavili nepořádku a přeorganizovali celou domácnost. Také vám poskytne postupy a strategie, díky nimž udržíte svůj domov v nové podobě natrvalo.“

Sdílet 0

Nakladatel
Edice Knihy Omega
Rozměr
186 x 224 x 22
jazyk
čeština
Počet stran
240
Vydání
1
isbn
978-80-7390-729-7
Vazba
pevná vazba
datum vydání
8.12.2017
ean
9788073907297
  • Sabina Bubníková Sabina Bubníková

    Pokud i váš dům či byt, zkrátka vaše bydlení, způsobuje to, že ve vás vyvolává chaos či vypadá na povrchu uklizeně a přesto věčně nemůžete něco najít, změňte to.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Michaela Štěpánová registrovaný uživatel

    Motivační knížka zaměřená na úklid. Je hezky zpracovaná a určitě je užitečné si ji přečíst. Občas člověka nakopne úplně obyčejný nápad.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2017, 9788073907297

  • 4 z 5 hvězdiček Terezie Skalická registrovaný uživatel

    Mezi motivačními knihami zaměřenými na vytvoření pořádku v domácnosti a také v životě tato podle mého soudu patří mezi ty lepší. Obsahuje řadu fotografií, které Vás mohou inspirovat, případně také deprimovat, nejste-li ani po přečtení schopni se tomuto ideálu přiblížit. Podnětné rady a myšlenky jsou velmi přehledně uspořádány do kapitol, takže se kniha snadno čte.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2017, 9788073907297

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda