Už máte dárek pro svou maminku?

Už máte dárek pro svou maminku? - titulní obrázek

Pokud ne, zaběhněte do našich knihkupectví! A pokud ano, další pozorností nic nezkazíte!

K tomu, abyste své mamince řekli, jak ji máte rádi, nepotřebujete žádný konkrétní svátek. Vyjadřujte jí svou lásku tak často, jak je to jen možné.

Ale Den matek, který letos připadá na neděli 13. května, si žádá něco speciálního. My vám přinášíme pár tipů na dárky, které vaši maminku potěší.

 

 

PODĚKUJTE JÍ KNIHOU

Snad každá máma, mamka, maminka se bude dmout pýchou, když si bude moci vystavit takovéto vyznamenání. Darujte ji tuto knížku plnou něžných citátů, které mnohé řeknou za vás. Když na začátek přidáte darování od srdce nebo knížečku například ozdobíte vašimi společnými fotografiemi, půjde o nejhezčí personalizovaný dárek!
 
 
 
DARUJTE JÍ NĚCO, CO BY SI SAMA NEKOUPILA...

 

...a zahrňte ji luxusem. Yankee Candle jsou svíčky známé pro svou intenzivní vůni, která vydrží nekonečně dlouho! Vsadíme se však, že kdo jejich kouzlo nezažil, sám by si ji nekoupil. Otevřete tak své mamince svět úžasných vůní a dopřejte ji aromaterapii díky úžasným svíčkám Yankee Candle. Na výběr je z mnoha vůní a provedení.
 
 
 
ROZMAZLETE JI
 
 
Která maminka by si ráda nedopřála péči kvalitní kosmetiky, která navíc vypadá naprosto fantasticky? Královskou řadu produktů rozmazlujících naše tělo přináší značka Winter in Venice, která si zakládá na složení z čistě přírodních produktů a na designu, díky kterému se kosmetika rázem stává designovým doplňkem!
 
 
 
ROZESMĚJTE JI

 

Lauren Graham alias Lorelai z úspěšného seriálu Gilmorova děvčata napsala knihu, v níž vypráví o svém životě - jak osobním, tak profesním. Ani ve svém psaném projevu neztrácí na vtipu, proto věříme, že se s touto sympatickou ženou vaše maminka ráda zasměje i během čtení.
 
 
 
SHROMÁŽDĚTE JEJÍ NÁPADY
 
 
Ať už jde o recepty, poznámky, básničky, zajímavé myšlenky či nápady, snad každá žena touží mít zápisník, ve kterém se budou ukrývat všechny tyto nehmotné poklady. Produkty značky Leuchtturm1917 jsou správnou volbou - mají jednoduchý elegantní design, kvalitní provedení a množství formátů, z nichž vyberete ten ideální na míru pro vaši maminku. 
 
 
Přejeme krásný Den matek!

Mohlo by vás zajímat

Jo Nesbo - dárkový box 1-5 (komplet) - Jo Nesbø Nedostupné

4.7 z 5 hvězdiček

měkká vazba

Seznamte se se svérázným detektivem Harrym Holem a ponořte se do fascinujícího světa vyšetřovaní nejneuvěřitelnějších zločinů. Skvělý...

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli!

Sdílet 0 Sdílet

Podcasty