Tipy na dárky pro maminky a další křehké duše

Tipy na dárky pro maminky a další křehké duše - titulní obrázek

Tipy na dárky již najdete na všech našich socálních sítích. V tomto článku se zaměříme na dárky pro maminky, které nakoupíte v našich knihkupectvích či u nás na e-shopu.

 

Dojímá se nad zamilovanými romány z válečného období?

 
Hanni Münzer minulý rok debutovala na českém knižním trhu, a to knihou Medová smrt, která se již během prvního měsíce stala bestsellerem. Není divu. Kniha se zaměřovala na ženské hrdinky v období druhé světové války – a to nejen na sestřičky v polních nemocnicích, ale i na ty, které se doma staraly o potomstvo a nadějně vyhlížely svého milého.
 
I v autorčině druhém díle je hlavní protagonistkou odvážná žena bojující proti nacismu. Její poslání ji zavede k muži, s nímž naváže neobyčejný vztah. Pokud však chce zachránit další potenciální oběti a zvrátit průběh války, onen milovaný bude nejspíš muset zemřít...
 
Marlene bude skvělým výběrem pro všechny ženy, které rády čtou psychologické romány nebo v jejich knihovně nemůže chybět Hana či Dopisy, které nikdo nečetl.
 
 

Chcete jí dopřát soukromý wellness přímo doma?

 

 
Jsou svíčky a jsou luxusní svíčky. A právě druhá zmíněná skupina je ideálním dárkem pro vaše blízké. S voňavými společníky značky Yankee Candle či Heart&Home bude relax doma srovnatelný s pobytem v lázních! Škála vůní i provedení je sezónu od sezón pestřejší, a tak si můžete vybrat z tradičních vánočních vůní i těch méně obvyklých.
 

Miluje přírodu?

 
Pokud vaše maminka miluje přírodu a sama se také ráda podílí na jejím rozkvětu, sada od luxusní značky Winter in Venice ji potěší dvojnásobně. Nejenže obsahuje kosmetiku, mezi jejíž plusy patří nulový obsah parabenů a čistě přírodní složení plné esenciálních olejů, ale také náčiní pro vášnivé zahradnice – rukavice a designový květináč. 
 

Patří mezi thrilleromily?

 
 
Thrillery se v posledních dvou letech staly snad nejoblíbenějším žánrem. A co si budeme povídat, ženy mnoho věcí vybírají pouze podle estetické stránky. Ač se říká „nesuď knihu podle obalu“, u díla Naposledy viděná je to dovoleno! Krásná obálka je předzvěst skvělého příběhu, kde napětí graduje do neskutečných rozměrů! Dívka, která před krátkou dobou zmizela, je vzhledově téměř totožná s tou, která byla obětí únosce před 13 lety... Z tohoto příběhu sice mrazí, ale čtenářky thrillerů a detektivek oslní!
 
 
 

Je libo trochu motivace od úspěšné ženy?

 
Dara Rolins je nejen módní ikonou a úspěšnou zpěvačkou, ale i nádhernou bytostí, skvělou matkou a inspirující ženou. Pokud vaše maminka patří mezi ty, kteří si rádi plánují a s předstihem organizují čas, určitě by jí neměl chybět diář na příští rok. Tento od Dary Rolins je navíc doplněn fotografie, recepty, tipy pro zdravý životní styl, záložku, samolepky a zrcátko! 
 
 
Přejeme vám ČTIVÉ VÁNOCE! ♥ 
 
 

Mohlo by vás zajímat

Lži, dokud můžeš - Mary Kubica Nedostupné

4.5 z 5 hvězdiček

pevná vazba

Na první pohled by se příběh mohl zdát jako úplně obyčejný. O úplně obyčejné ženě z předměstí. Ale nikdy není nic takové, jak...

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli!

Sdílet 0 Sdílet

Podcasty