Zažijte nejlepší víkend s Nejlepším víkendem od Patrika Hartla

Zažijte nejlepší víkend s Nejlepším víkendem od Patrika Hartla - titulní obrázek

Kromě toho, že je Patrik Hartl úspěšným autorem několika knih, režisérem divadelních představení a mužem s nezapomenutelným smíchem, je to taky pěkný tajnůstkář. Než vypustil do světa první vlaštovky o své knize Nejlepší víkend, uplynula od Okamžiků štěstí pořádná doba.
 

Na další dílo z pera Patrika Hartla jsme se těšili již od roku 2016. Pokud jste do jeho tvorby dosud nepronikli a toužíte si knihu někam zaškatulkovat, tak jistě k oddechovému čtení, které vám po náročném dni vykouzlí úsměv na tváři. Osoby, které Hartl tvoří, jsou uvěřitelné, není těžké se s nimi ztotožnit a zamilovat si je.

Jinak tomu není ani v Nejlepším víkendu. Seznamujeme se s Andreou, Jirkou, Dášou, Bertem, Markétou a Pavlem. Každý z nich je jiný, má svá přání, vize a také novoroční předsevzetí. Snaha o jeho dodržení tvoří jádro příběhu Hartlovy novinky – opět nebudeme ochuzeni o slzy smíchu řinoucí se během čtení ani o prostor pro zamyšlení se, když náhodou naleznete drobnou paralelu se svým vlastním životem.

Patříte mezi Hartlovy věrné čtenáře? Pak jste určitě zaregistrovali, že toho o Nejlepším víkendu nebylo před jeho vydáním řečeno mnoho. S autorem jsme pro náš magazín Dobro.druh dělali v září rozhovor, v němž jsme hovořili o jeho profesi i životě. K chystané knize nám toho však nechtěl povědět mnoho...

Malé vlaštovičky nám sám autor posílal na svých sociálních sítích. Naše těšení nastartoval již 17. ledna, kdy prozradil, že dokončil devátou kapitolu a pouští se do desáté. Poté následovala ohledně práce na knize dlouhá odmlka. Dopsáno bylo 27. července po celých 18 měsících práce. 5. září spatřila světlo světa obálka a vše najednou začalo vypadat tak nějak opravdověji. Do tiskárny kniha dorazila 26. září po 2300 hodinách, které nad ní autor strávil. První výtisk drželi šťastlivci 8. října a úspěch knize popřáli kmotři 17. téhož měsíce na slavnostním křtu.

I my respektujeme autorovo přání z děje příliš neodhalovat ani vám nedávat ochutnávku. Zkrátka nám nezbývá nic jiného, než se těšit, co si pro nás Patrik Hartl přichystal tentokrát!



Mohlo by vás zajímat

4.6 z 5 hvězdiček

kniha

MALÝ PRAŽSKÝ EROTIKON je druhým románem režiséra a autora úspěšných divadelních komedií Patrika Hartla, jehož literární prvotina...

299 Kč

Běžně 399 Kč

Na prodejně

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli!

Sdílet 0 Sdílet

Podcasty