Jennifer Probstová

Americká spisovatelka a nenapravitelná romantička Jennifer Probst patří už dlouhá léta k předním autorkám věnujícím se románům pro ženy. Její knihy jsou zárukou kvality a proto většinu z nich naleznete na pultech našich prodejen s označením Edice světový bestseller.

 

 

Svůj první romantický příběh napsala Jennifer, když jí bylo pouhých dvanáct let. Následně strávila roky psaním a broušením svého vlastního osobitého stylu, aby se v budoucnu mohla věnovat psaní na plný úvazek. Spisovatelkou se toužila stát odjakživa, i proto se po svatbě rozhodla dostudovat anglickou literaturu.

Díky tvrdé práci se její sen splnil a dnes má Jennifer na kontě více než 40 románů. Do češtiny bylo přeloženo hned několik jejích populárních sérií. Za zmínku stojí především Manželství s milionářem, které obsahuje čtyři knihy, dále velice populární série Hledání, ve které na čtenáře čeká hned pět poutavých knih a v neposlední řadě nová série s názvem Stavitelé snů, ve které najdete knihy tři.

Své romantické touhy mistrně promítala do svých knih, ale lásku svého života potkala až když se vzdala veškerých romantických stereotypů. Jednoho dne se na scéně objevil její budoucí manžel a slíbil, že si koupí jednu z jejích knih, když mu dovolí pozvat ji na večeři. No uznejte sami, nezní vám to jako úžasně romantický příběh z jedné z Jenniných knih?

Od té doby žijí společně v Hudson Valley nedaleko New Yorku a vychovávají své dva syny. Jennifer velmi miluje zvířata, proto sama adoptovala dva psy a pravidelně chodí pomáhat do místního psího útulku.

Velmi ráda komunikuje se svými fanoušky ať už prostřednictvím vlastních webových stránek nebo během osobních setkání.

Seřadit:

Co hledáte?

  • Zajímá vás

    Stav

    Dostupnost

    Vazba

    Formát audioknihy

    Míra poškození

  • Nakladatelé

  • Série

  • Jazyk

    Hodnocení

    Knihy autora

    Seřadit:

    Co hledáte?

  • Zajímá vás

    Stav

    Dostupnost

    Vazba

    Formát audioknihy

    Míra poškození

  • Nakladatelé

  • Série

  • Jazyk

    Hodnocení