Slyšíš jak mluví stromy?

Autor Peter Wohlleben Interpret Martin Preiss

Audiokniha (mp3)
Slyšíš jak mluví stromy? - Peter Wohlleben BLACKFRIDAY

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

139 Kč s DPH
Běžně 199 Kč Nápověda Jsme transparentní Nejnižší cena před akcí: 199 Kč

Nepřehlédněte! Tento produkt je zařazen do Akce BLACK FRIDAY. Super čtení pro děti

Slyšíš, jak mluví stromy? Co všechno můžeš objevit v lese: audiokniha autora oblíbené knihy Tajný život stromů, Petera Wohllebena, provádí životem lesa tentokrát děti a odpovídá i na ty nejzvídavější dětské otázky o tom, co se v lese děje. S dětmi čte Martin Preiss. Mají stromy svůj vlastní jazyk? Musí děti stromů chodit do školy? Proč se lesní… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Slyšíš, jak mluví stromy? Co všechno můžeš objevit v lese: audiokniha autora oblíbené knihy Tajný život stromů, Petera Wohllebena, provádí životem lesa tentokrát děti a odpovídá i na ty nejzvídavější dětské otázky o tom, co se v lese děje. S dětmi čte Martin Preiss. Mají stromy svůj vlastní jazyk? Musí děti stromů chodit do školy? Proč se lesní zvířata bojí lidí? Peter Wohlleben odpovídá na otázky, které jsou neobvyklé, originální a často velmi zábavné. Jeho snadno pochopitelné a téměř vždy překvapivé odpovědi umožňují dětem vidět život v lese zcela odlišnými očima.

Sdílet 0

Nakladatel
Nakladatelství Kazda
datum vydání
12.02.2019
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
03:27:04

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 11 hodnocení čtenářů

11× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana Čížková registrovaný uživatel

    I když je určená pro větší děti, knihu si oblíbila i tříletá dcera

    Kniha, Nakladatelství Kazda, 2017, 9788090681941

  • 5 z 5 hvězdiček Terezie Skalická registrovaný uživatel

    Aktuálně čteme knihu od stejného autora Víš, kde jsou děti stromů?, což je knížka pro menší děti, která obsahuje příběh o hajném Petrovi a veverce Píťovi. Kniha Slyšíš, jak mluví stromy? je oproti tomu určena o něco starším dětem, dle mého soudu bych začínala číst nejdříve kolem pátého roku, vydrží odhadem do deseti let, i když samozřejmě může přečíst i starší a určitě bude řadou informací překvapen. Každopádně forma knihy dětem druhého stupně příliš neodpovídá a můžete v tomto případě sahnout po jiné, o něco "dospělejší" knížce od stejného autora. Jak bývá u tohoto autora zvykem, kniha je nabyta spoustou velmi zajímavých informací. U tohoto typu knih pro menší děti vždy sleduji, jak moc se autorovi povedlo vtěsnat do knihy dostatek zajímavých informací a přitom dětské čtenáře nezahltit, což by mohlo mít opačný účinek - namísto toho, aby je kniha oslovila a ledacos si z četby zapamatovaly, by se kniha minula účinkem. Což je zde splněno na výbornou. Důvodem tohoto "kouzla" je velmi dobré členění knihy - kapitoly jsou krátké, zahajuje je zajímavá otázka (Umí stromy mluvit? Mají v lese internet? Jestlipak se v lese stromy potí?... a řada dalších), každá kapitola má svoje "rámečky" (kvíz, vyzkoušej si), navíc je doplněna drobnými obrázky, fotkami. Celkově to působí svěže a lehce. Další ukazatel dobré naučné knihy pro děti - do jaké míry se povedlo autorovi naučné a odborné informace v knize předkládat tak, aby byly na jednu stranu dětem pochopitelné a poutavé... a na druhou stranu ale zůstávaly odborné. Dle mého názoru kniha opět splnila na jedničku, což je patrně také asi důvod, proč kniha zabaví nejen malé dětičky, ale nebude se u ní nudit ani rodič, který předčítá. Shrnuto - určitě doporučuji. Ideální dle mého je četbou této knihy navázat na knihu Víš, kde jsou stromy? Ale není to nutné. Obě knihy jsou krásné, ta první je příběhová pro nejmenší, ta druhá je naučná pro starší děti; obě knihy spojuje láska k přírodě.

    Kniha, Nakladatelství Kazda, 2017, 9788090681941

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Satranová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Syn miluje stromy a vše s nimi spojené. Tato kniha, plná informací o stromech podaných způsobem tak, aby jim rozuměly děti a zajímaly je, je kniha jak dělaná pro každého malého milovníka stromů. Rád se k ní vrací, rád poslouchá informace a porovnává tyto informace s tím, co už ví.

    Audiokniha (mp3), Nakladatelství Kazda, 2019,

  • 5 z 5 hvězdiček Kamila registrovaný uživatel

    Nádherne, krásný poslech pro všechny generace

    Audiokniha, Nakladatelství Kazda, 2020, 8594186120314

  • 5 z 5 hvězdiček Adéla Surá registrovaný uživatel

    Skvělé čtení na večernil usínání. U nás se osvědčila jak u dětí tak i u předčítačů.

    Kniha, Nakladatelství Kazda, 2017, 9788090681941

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Nejnižší prodejní cena 30 dní před začátkem akce: 199 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora