Samuraj Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Výměnou za právo obchodovat s Latinskou Amerikou se skupina samurajů vydává spolu s františkánským knězem na cestu do křesťanského světa. Cestují do Mexika, Španělska i do Říma, kde tři z nich přijmou křest jako prostředek ke splnění své mise. Jenže jejich výprava v Evropě zkrachuje. Situace v Japonsku se změnila. Šógunát o vazby se Západem nemá… Přejít na celý popis

Rafael Santandreu: Jak si zbytečně nekomplikovat život Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše? Osvojte si nové vzorce a návyky, které vám mohou pomoci k tomu, abyste se stali klidnými, šťastnými a optimistickými lidmi. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Výměnou za právo obchodovat s Latinskou Amerikou se skupina samurajů vydává spolu s františkánským knězem na cestu do křesťanského světa. Cestují do Mexika, Španělska i do Říma, kde tři z nich přijmou křest jako prostředek ke splnění své mise. Jenže jejich výprava v Evropě zkrachuje. Situace v Japonsku se změnila. Šógunát o vazby se Západem nemá zájem a křesťané jsou pronásledováni. Rozehrává se tak střet dvou odlišných kultur na pozadí japonských dějin.

Sdílet 0

Nakladatel
Vyšehrad
datum vydání
26.08.2019
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
15:52:41

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Julie Kolodnytska registrovaný uživatel

    Impozantní kniha, která proplétá příběh Samuraje s otázkou křesťanství. V tomto případě poukazuje na vztah Japonska ke křesťanským misionářům. Stejně tak nastínil i to, jak Japonci (ze svého pohledu) vnímají samotné křesťanství. Líbí se mi, že autor nastínil faktické dění z dob misionářů, a ukázal tím i jeho druhou tvář. Kromě toho autor naráží na absurditu politických jednání i na to, jak nicotný je člověk uprostřed těchto sváru.

    Kniha, Vyšehrad, 2018, 9788074299834

  • 5 z 5 hvězdiček Andrea Chromá registrovaný uživatel

    Krásná, ale smutná kniha o tom, jak je člověk bezmocný ve světe politiky. Velmi se mi líbí, jak hlavní hrdina Samuraj uvažuje nad křesťanstvím, samotným Ježíšem i tím, jak moc člověka změní cestování. I vyobrazení Vesacka jakoby záporné postavy je skvěle zvládnuté.

    Kniha, Vyšehrad, 2018, 9788074299834

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 299 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora