Warren XIII. a Vševidoucí oko
Warren XIII. a Vševidoucí oko - Tania Del Rio,Will Staehle Nedostupné

Warren XIII. a Vševidoucí oko

Součástí série: Warren XIII 1. díl z 3

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

O takovém dětství se vám nezdálo ani v těch nejbláznivějších snech. Warren XIII. je dědicem a správcem starobylého rodinného hotelu, kde se děje jedna podivnější věc za druhou. V kotelně žije tvor se spoustou chapadel, zahradním bludištěm se plíží přízračná dívka, ze sester Warrenovy tety se vyklubou čarodějnice a mezi záhadnými hosty narazíte… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

O takovém dětství se vám nezdálo ani v těch nejbláznivějších snech. Warren XIII. je dědicem a správcem starobylého rodinného hotelu, kde se děje jedna podivnější věc za druhou. V kotelně žije tvor se spoustou chapadel, zahradním bludištěm se plíží přízračná dívka, ze sester Warrenovy tety se vyklubou čarodějnice a mezi záhadnými hosty narazíte třeba na muže, který je od hlavy až k patě celý ofačovaný.Někde v domě se navíc skrývá kouzelný poklad známý jako Vševidoucí oko. Aby jej však Warren našel a neztratil přitom hlavu (doslova), bude muset rozluštit spoustu hádanek, tajných kódů a dalších tajemství. Warren XIII. a Vševidoucí oko je kniha, jakou jste si vždycky přáli mít – plná fantastických vynálezů, překvapení i originálních černo-rudých ilustrací, stejně spletitých a strašidelných jako křivolaké chodbičky hotelu.Jejímu kouzlu podlehnou nejen fanoušci Tima Burtona, Roalda Dahla nebo Neila Gaimana, ale všichni ti, kdo se rádi bojí a smějí současně.

Sdílet 0

Nakladatel
Paseka
Rozměr
220 x 223 x 26
datum dotisku
11.03.2019
ean
9788074327209
Počet stran
224
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
datum vydání
17.02.2017
isbn
978-80-7432-720-9

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček David Pospíšil registrovaný uživatel

    Knížka se mi četla velmi dobře přečetl jsem ani ne za týden. Děj se mi moc líbil. Jsou tam ukrytá tajemství a vše se postupně odkrývá. Za mě nejlepší čtenářský zážitek z této kategorie knih (žánru). Moc a moc děkuji spisovatelce za tuto knihu.

    Kniha, Paseka, 2017, 9788074327209

  • 5 z 5 hvězdiček Michal Kellner registrovaný uživatel

    Knížka se mi velmi líbila, přestože již dávno nepatřím mezi dětské čtenáře. Ilustrace s mnoha detaily, které se přímo týkají děje, pěkně doplňují příběh. Tajuplné události se postupně odkrývají a udržují čtenáře v napětí.

    Kniha, Paseka, 2017, 9788074327209

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda