Méďovo čtení a psaní 2. díl

Učebnice ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Britské dobrodružství Jamese Martina

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 499 Kč

Britské dobrodružství Jamese Martina

Pracovní sešit pro děti se SVP, dyslexii a lehkým mentálním postižením. Pracovní sešit „Méďovo čtení a psaní – 2. díl“ je dalším sešitem, který vznikl z důvodu nedostatku učebních materiálů, učebnic a pracovních sešitů ve třídách ZŠ speciálních.Plněním úkolů žáky doprovází po celý školní rok kamarád MÉĎA. Sešit je rozdělený podle ročních období a… Přejít na celý popis

Robert Bryndza: Anděl smrti Mrtvý politik i fotbalová hvězda, zmatená Metropolitní policie a stopy vedoucí k sexuální pracovnici. Nový Robert Brynzda je tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Pracovní sešit pro děti se SVP, dyslexii a lehkým mentálním postižením.

Pracovní sešit „Méďovo čtení a psaní – 2. díl“ je dalším sešitem, který vznikl z důvodu nedostatku učebních materiálů, učebnic a pracovních sešitů ve třídách ZŠ speciálních.

Plněním úkolů žáky doprovází po celý školní rok kamarád MÉĎA. Sešit je rozdělený podle ročních období a významných svátků (Vánoce, Velikonoce). Druhý díl obsahuje navíc krátké básničky a koledy, které napomáhají trénování paměti. Na každé straně jsou vždy maximálně čtyři úkoly. Písmo je záměrně zvoleno většinou tiskací velké. Nedílnou součástí jsou veselé obrázky.
Některé děti, které čtou s porozuměním, se se zadáním seznámí samy. Ostatním je čte učitelka, asistentka nebo rodič. Kromě daných pokynů k jednotlivým cvičením si pedagog může s textem pracovat i šířeji doplňkovými činnostmi dle své tvořivosti či nápaditosti, potřeby či úpravy danému žákovi. Pracovní sešit je vhodným doplněním výuky českého jazyka pro žáky nižších ročníku základní školy.
Lze ho úspěšně využít u žáků s SVP, u žáků s dyslexií a na domácí procvičování.


Přestože vznikl pracovní sešit Méďovo čtení a psaní – 2. díl ve speciální základní škole a je úspěšně využíván od 5. ročníku u žáků se SMP konkrétní školy, je nutné si uvědomit, že děti ve speciálních školách mají velmi individuální potřeby, a že to, co funguje u jednoho, u druhého nemusí. Proto je na zvážení každého pedagoga a vychovatele nebo rodiče, kteří budou používat tento pracovní sešit, jakou míru samostatnosti a jaké schopnosti má konkrétní dítě/žák, a jak podle toho pak budou k úkolům přistupovat.

Sdílet 0

Nakladatel
Infra
jazyk
čeština
Počet stran
46
isbn
978-80-86666-81-5
Vazba
měkká vazba
ean
9788086666815

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 169 Kč Nápověda