Angličtina pro děti

Učebnice ( měkká vazba )

Na prodejně

284 Kč s DPH
Běžně 299 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Angličtina pro děti je určena pro každého třeťáka nebo dítě, které se učí angličtinu prvním, případně druhým rokem.Děti si v ní kreslí, spojují, vybarvují, luští, píšou i hádají, poslouchají i počítají. Cvičebnice má dvě části: knihu a on-line angličtinu.Kniha obsahuje slovní zásobu dvanácti základních témat, číslovky a spelování, vlastních… Přejít na celý popis

Lena Kiefer: Westwell: Tíživá lehkost lásky Jejich starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. Oni byli předurčeni k tomu, aby se nenáviděli. Ale proti citům jsou bezmocní. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Angličtina pro děti je určena pro každého třeťáka nebo dítě, které se učí angličtinu prvním, případně druhým rokem.Děti si v ní kreslí, spojují, vybarvují, luští, píšou i hádají, poslouchají i počítají. Cvičebnice má dvě části: knihu a on-line angličtinu.Kniha obsahuje slovní zásobu dvanácti základních témat, číslovky a spelování, vlastních šedesát sedm celostránkových cvičení a malý slovníček všech použitých slov.Online angličtina pro děti vždy v každé kapitole obsahuje: čtyři až šest cvičení na výuku slovíček včetně jednoho pexesa, nahrávky všech hádanek a tajenek ke cvičením z učebnice, nahrávky všech slovíček a dalšího poslechu.

Nahrávky mp3 a online cvičení ke stažení zde.

Sdílet 0

Nakladatel
Pavel Pařízek
Rozměr
143 x 203 x 10
jazyk
angličtina
Počet stran
160
Vydání
1
isbn
978-80-904465-6-4
Vazba
měkká vazba
datum vydání
1.08.2014
ean
9788090446564

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Monika registrovaný uživatel

    Tato velmi pěkně ilustrovaná publikace, nejprve začíná slovní zásobou, která se nechá procvičovat i online, jak poslechem (poslech je velmi dobře namluven), tak třeba pexesem (páruje se slovíčko s obrázkem). Dále ve čtrnácti kapitolách se doplňují hravou a zábavnou formou jednotlivá cvičení. Klíč je prakticky umístěn vždy na každé sudé straně. Dítě udělá úkol, otočí stránku a hned si zkontroluje, zda má vše správně. Tato cvičebnice angličtiny patří k těm nejlepším, které jsou momentálně na trhu. Škoda, že něco takového nepoužívají ve škole pro zpestření a zkvalitnění výuky.

    Učebnice, Pavel Pařízek, 2014, 9788090446564

  • 5 z 5 hvězdiček Leona registrovaný uživatel

    Velmi povedená knížečka, kde dítě pracuje se cvičeními v samotné publikaci nebo online na webu. Tato cvičebnice pomáhá dětem se naučit nebo zdokonalit slovní zásobu, spelování anglické abecedy a základní gramatické jevy. Součástí jsou i nahrávky textů a celé slovní zásoby, které se nechají stáhnout, nebo jsou v jednotlivých interaktivních cvičeních na internetu.

    Učebnice, Pavel Pařízek, 2014, 9788090446564

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 284 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora