Střet králů 1/3

Kniha

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Ekoturistika

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1999 Kč dárek zdarma v hodnotě 699 Kč

Ekoturistika

Čtyři sady komiksů Her o trůny dokazují, že „Píseň ledu a ohně“ umí okouzlit v jakékoliv formě. Úspěšný autor bestsellerů New York Times, Landry Q. Walker, a ilustrátor Mel Rubi nyní představují další řadu založenou na druhém dílu slavné ságy. Mírumilovné léto plné hojnosti trvající dlouhých deset let se chýlí ke konci a drsná, ledová zima se… Přejít na celý popis

Máš ISIC / ALIVE? Dáme ti slevu 7 %, ale jen chvíli! S průkazem ISIC / ALIVE teď na našem e-shopu ušetříš 7 %! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Čtyři sady komiksů Her o trůny dokazují, že „Píseň ledu a ohně“ umí okouzlit v jakékoliv formě. Úspěšný autor bestsellerů New York Times, Landry Q. Walker, a ilustrátor Mel Rubi nyní představují další řadu založenou na druhém dílu slavné ságy.

Mírumilovné léto plné hojnosti trvající dlouhých deset let se chýlí ke konci a drsná, ledová zima se blíží jako zuřivé zvíře. Dva velcí vůdci – lord Eddard Stark a král Robert Baratheon –, kteří vládli věku vynuceného míru, se stali oběťmi královské zrady a jsou nyní po smrti. V celé zemi – od prastarého Dračího kamene po strohé zdi Zimohradu – vládne chaos. Vládci Sedmi království, kteří se ucházejí o železný trůn, jsou připraveni se ho zmocnit v nelítostné válečné vřavě.

Oblohu rozzáří proroctví slibující zkázu – kometa barvy krve a ohně – a o vládu nad zemí mezitím usiluje šest mocností. Eddardův syn Robb se prohlásil králem Severu. Následník trůnu Joffrey v Králově přístavišti je králem jen podle jména, ovládán pletichami dvořanů, jimiž se hlavní město hemží. O trůn usilují i dva Robertovi bratři. A na vzdáleném světadílu mezitím takzvaná Matka draků riskuje všechno, aby převedla svůj lid i své dračí děti přes horoucí poušť a vzala si zpátky, co jí po právu patří.

Ve světě incestu, bratrovraždy, alchymie a hrdlořezů lze cenu slávy vyvážit jen krví. Vítězství se dočkají jen muži a ženy chladnější než břitká ocel… a se stejně ledovým srdcem. Střet králů nevyhnutelně pocítí celá země.

Sdílet 0

Nakladatel
Edice Knihy Omega
Vydání
1
isbn
978-80-7585-603-6
Počet stran
192
datum vydání
19.11.2019
ean
9788075856036
Vazba
Knihy - vázané
jazyk
čeština
  • Michael Šoták Michael Šoták

    Celkově se jedná o povedenou adaptaci knihy „Střet králů“. Ať už jste fanouškem celé knižní série a snažíte se pohlcovat co nejvíce adaptací, nebo divák seriálu, který se snaží rychlým způsobem zjistit, jak se knihy od seriálu liší, tyto komiksy vám zajistí nutnou dávku Her o trůny během čekání na další příběhy ze Sedmi království.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 11 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 3 z 5 hvězdiček Blanka Rybková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha je pro nadšence Hra o trůny a to já nejsem, vrátila jsem ji

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2019, 9788075856036

  • 4 z 5 hvězdiček Ivana Křížová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    dobře udělaný komiks

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2019, 9788075856036

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora