Zápisník Paperblanks - Letter of Peace - Ultra linkovaný

Zápisník Paperblanks - Letter of Peace - Ultra linkovaný - Nedostupné

Zápisník Paperblanks - Letter of Peace - Ultra linkovaný

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

  • Luxusní zápisník Paperblanks z kolekce Embellished Manuscripts.
  • Originální design inspirovaný světovými vzory a uměleckými díly.
  • Hedvábná záložka pro nalezení správné strany.
  • Sešívaná vazba.
  • Zadní kapsa pro poznámky.
  • Zesílené listy, kterými neprosvítá inkoust.
  • Zavírání pomocí bočního překlápěcího klipu s magnetem.
  • Velikost ultra - 180 x 230 mm.
  • 144 stran.
  • Linkovaný.

Unikátní kolekce Embellished Manuscripts je inspirovaná nejznámějšími tvůrčími osobnostmi a snaží se vylíčit práci největších myslitelů, spisovatelů a umělců všech dob. Tyto reprodukce úryvků z původních rukopisů, dopisů, kreseb, partitur a náčrtků poskytují náhled do tvůrčích procesů postav jako je Shakespeare, Chopin, Wilde, Rembrandt, Freud, Rodin, Twain, Dickens, Frida, Poe, Fitzgerald, Van Gogh, Schiller, Goethe, Brontë, Balzac, Darwin, Rousseau, Mozart, Beethoven či Byron.

Objevte Verneho cestu kolem světa

  • Originální dílo: originální rukopis díla Dvacet tisíc mil pod mořem od Julesa Verna
  • Éra: druhá polovina 19. století
  • Region: Francie

Jules Verne je autorem několika nejslavnějších knih na světě. Tento zápisník z kolekce Embellished Manuscripts v oceánsky modré barvě obsahuje stránku z Verneho rukopisu knihy Dvacet tisíc mil pod mořem. Zadní strana vazby znázorňuje rytinu kapináta Nema, který pozoruje "chobotnici kolosálních rozměrů".

Francouzský spisovatel, básník a dramatik Jules Gabriel Verne (1828 - 1905) vytvořil prostřednictvím spolupráce s vydavatelem Pierre-Jules Hetzelem cyklus Podivuhodné cesty (Les Voyages extraordinaires) - populární sérii románů, která zahrnuje také knihy Dvacet tisíc mil pod mořem a Cesta kolem světa za osmdesát dní. Dnes tato dvě díla představují pilíře žánru science fiction. Při návrhu zápisníků Paperblanks se designéři nemohli rozhodnout mezi jedním nebo druhým dílem, a proto navrhli do nové kolekce rovnou obě díla!

Jules Verne, který napsal své příběhy ve své rodné francouzštině, je známý jako druhý nejpřekládanější autor v historii, přímo mezi Williamem Shakespearem a Agathou Christie. Pravděpodobně kvůli nesmírné popularitě a rozmanitosti přeložených interpretací bylo jeho dílo někdy mimo Evropu označováno jako "žánrová beletrie" nebo dětská literatura, zajímavé, ale lehké příběhy, které si nezaslouží seriózní diskuzi.

Až po jeho smrti na začátku 20. století se vědecké postoje k Verneho práci začaly měnit, a to z velké části díky Société Jules Verne, akademické organizaci, která se věnuje studiu jeho práce. Také řada z jeho prvních obdivovatelů (včetně George Sanda a Théophila Gautiera) pokračovala ve své vlastní oslavované kariéře, což přineslo Verneho práci ještě větší úctu. Zajímavé je, že sám Verne nikdy nezamýšlel být vědeckým spisovatelem. Místo toho se snažil podělit o krásu skutečného světa a řekl, že jeho cílem bylo "zobrazit zemi a zároveň realizovat velmi vysoký ideál krásy".

Kniha, která se stala předobrazem pro tyto unikátní zápisníky, byla vydána v roce 1870 pod názvem Dvacet tisíc mil pod mořem: prohlídka podmořského světa. Popularita a uznání knihy se od jejího prvního vydání nikdy nevytratily. Loď kapitána Nema je díky svému jedinečnému popisu i tomu, že ve své době byla velmi primitivním vozidlem, považována za mimořádně nezapomenutelnou. Doufáme, že slova jednoho z nejpopulárnějších autorů v historii vás budou inspirovat k tomu, abyste své vlastní psaní pustili do nových hlubin. Protože, jak řekl Ray Bradbury: "všichni jsme tak či onak děti Julesa Verna".

Arnold Schwarzenegger: Buď užitečný Poznejte recept na úspěch podle Arnolda Schwarzeneggera! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda