Vraždy podle Grimmů
Vraždy podle Grimmů - Craig Russell Nedostupné

Vraždy podle Grimmů

Součástí série: Jan Fabel 2. díl z 4

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Imaginární svět

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 249 Kč

Imaginární svět

Na pláži poblíž Hamburku leží mrtvá mladá dívka. V dlani svírá vzkaz: "Byla jsem pod zemí a teď nastal čas vrátit se domů." O čtyři dny později jsou na lesní mýtině nalezeni bohatý podnikatel a jeho krásná milenka. Mají podříznutá hrdla a v zaťatých prstech papírky, kde je úhledným písmem napsáno: "Jeníček" a "Mařenka". Zvláštní vraždy. Brutální a… Přejít na celý popis

Léto bude čtivé! Vybav se k moři i na chatu od 19 Kč Na letišti, u bazénu nebo ráno při snídani na terase. Vyberte si dovolenkové čtení od 19 Kč Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Na pláži poblíž Hamburku leží mrtvá mladá dívka. V dlani svírá vzkaz: "Byla jsem pod zemí a teď nastal čas vrátit se domů." O čtyři dny později jsou na lesní mýtině nalezeni bohatý podnikatel a jeho krásná milenka. Mají podříznutá hrdla a v zaťatých prstech papírky, kde je úhledným písmem napsáno: "Jeníček" a "Mařenka". Zvláštní vraždy. Brutální a zdánlivě bez motivu. Detektiv Jan Fabel, šéf hamburské mordparty, jemuž v žilách koluje skotská krev, přichází na stopu sériového vraha, který má zvláštní zalíbení v pohádkách bratří Grimmů. Je jasné, že třemi mrtvými to nekončí. Ale kdo bude další na řadě? Fabelovi nezbývá než vrátit se do dětství a hledat klíč v pohádkových příbězích, tak prostých a přece děsivých. Vraždy podle Grimmů anglického bestselleristy Craiga Russela jsou druhým románem autorovy "fabelovské řady". Příběh prosycený tajemnem grimmovských pohádek a plný překvapivých dějových zvratů. A jistě se budete jinak dívat na zkazky, se kterými jste vyrůstali a s nimiž vyrůstají vaše děti. Třeba ta o bezelstné holčičce s červenou karkulkou, která se vydala do hlubin temného, nebezpečného lesa. Craig Russell se narodil v roce 1956 ve skotském hrabství Fife. Sloužil jako policejní úředník, později pracoval v reklamní branži jako copywriter a ředitel kreativy, nyní je spisovatelem na volné noze. Dlouhodobě se zabývá historií poválečného Německa, mezi jeho životní koníčky patří německý jazyk a kultura. Napsal devět románů, všechny se staly bestsellery a byly přeloženy do dvou desítek světových jazyků. Hlavními hrdiny jeho thrillerů jsou vrchní inspektor hamburské mordparty Fabel (prozatím šest volných pokračování) a soukromý detektiv Lennox, jehož případy se odehrávají v Glasgowě 50. let (prozatím tři příběhy).

Sdílet 0

Nakladatel
Daranus
Rozměr
155 x 215 x 40
isbn
978-80-87423-06-6
Počet stran
368
datum vydání
29.08.2011
ean
9788087423066
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • Alena registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Skvělá kniha

    Přečíst více
  • Lukáš Kříž registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Sériový vrah z průvodcem? Proč ne? U Craigových knih si musím zvykat na odbočky v příběhu a více postav, ale to nemění nic na tom, že umí psát poutavě i když je někdy těch odboček moc, něco bych ubral. U téhle knihy se mu to opět podařilo. Hon na sériového vraha který se inspiroval pohádkami bratří Grimmů těch původních ( budu muset pořídit), než je doba zcenzurovala, převyprávěla a uhladila pro oči a uši. Opět je na řadě velký vyšetřovací tým, s takovým se setkávám prvně. Většinou to jsou 2 vyšetřovatelé a šéf. Tady máme větší tým a každý má co dělat. Další kniha ve které autor dokázal, že když se do něčeho zakousne tak to dokončí. Teď už se budu koukat na větu "hodit na holku očko" úplně jinak... Velice zajímavá teorie, že jsme i my postavami své vlastní knihy a kdo je autor našeho příběhu, který volí naše kroky?

    Přečíst více
  • Quinn registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha se mi velmi líbila, četla se jedním dechem. V sérii s Janem Fabelem jí ještě předchází Krvavý orel, ale dá se číst i takto sólově.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora