Veselé hříčky nejen se slovíčky

Kniha ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Logopedická publikace seznamuje děti s novými poznatky prostřednictvím veselých a humorných říkadel, vyprávění, pohádek a cvičení, která jsou doplněna množstvím otázek, činností a aktivit, díky kterým rozpohybují svá mluvidla, zlepší výslovnost a rozvinou slovní zásobu.Publikaci tvoří 9 tematických bloků různého zaměření. Každý tematický blok… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Logopedická publikace seznamuje děti s novými poznatky prostřednictvím veselých a humorných říkadel, vyprávění, pohádek a cvičení, která jsou doplněna množstvím otázek, činností a aktivit, díky kterým rozpohybují svá mluvidla, zlepší výslovnost a rozvinou slovní zásobu.
Publikaci tvoří 9 tematických bloků různého zaměření. Každý tematický blok začíná úvodním vtipným příběhem pro navození motivace, který v dětech probudí zvědavost a touhu dozvědět se více. Na jednotlivé příběhy navazují další aktivity jako slovní hříčky k opakování písmen a slov, které rozvíjejí artikulační dovednosti a motoriku mluvidel, pohybové a výtvarné aktivity na odreagování nebo k přípravě dalších činností, písničky a pracovní listy pro podporu grafomotorických dovedností. Tuto publikaci jistě ocení nejen odborní logopedi a pedagogové, ale také rodiče na domácí procvičování. S publikací je možné pracovat i v rámci celé třídy. Aktivity jsou přizpůsobeny jak zábavnému učení jednotlivce, tak větší skupině dětí. 

Sdílet 0

Nakladatel
Infra
jazyk
čeština
Počet stran
160
isbn
978-80-88459-06-4
Vazba
měkká vazba
ean
9788088459064

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 349 Kč Nápověda
Další knihy autora