Velký, větší, Největší sešit Montessori Příroda

Kniha ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

Přidej se k Baltazarovi a Pepínovi na jejich velké průzkumné expedici a poznej přírodu, která je blízká a mnohem zajímavější, než by se na první pohled zdálo.

Doprava do Zásilkovny ZDARMA! Až do 21. dubna 2024 budete mít dopravu do jakéhokoliv výdejního místa Zásilkovny v České republice ZDARMA! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Přidej se k Baltazarovi a Pepínovi na jejich velké průzkumné expedici a poznej přírodu, která je blízká a mnohem zajímavější, než by se na první pohled zdálo.

Sdílet 0

Nakladatel
Svojtka
Rozměr
222 x 301 x 15
datum dotisku
6.12.2018
ean
9788025622865
Počet stran
160
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
měkká vazba
datum vydání
18.01.2018
isbn
978-80-256-2286-5

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Terezie Skalická registrovaný uživatel

    Tak toto je náš nejoblíbenější sešit s Montessori aktivitami. Obsahově je velice komplexní, zahrnuje v sobě spoustu vědomostí, se kterými by se postupně měly seznamovat děti od tří do šesti let. Pokud se podaří dětem tento ranec vědomostí z knihy "nasát", rozhodně jim to pomůže při výuce v první a druhé třídě. Montessori publikace jsou, alespoň co se přírody týče, vynikající. Jen pro ilustraci - obrázkové edukační pásmo o rostlince - slunečnici, která vyroste ze semínka a poté z dalších semínek, které se uvolňují z nové květiny, začíná růst opět nová rostlinka... u toho oblíbená postava Baltazara s konvici plnou vody a sluníčko. Děti mají komentovat; moje zkušenost je taková, že nejprve si vyslechnou komentář dospělého průvodce, pak může přijít krátké období, kdy dítko nekomentuje, ale se zaujetím sleduje vývojový proces růstu rostlinky (radím v tomto období na dítě netlačit a nenutit k tomu, aby proces komentovalo). Ostatně na této nenásilnosti a svobodě dítěte je založen Montessori princip učení. I při zdánlivé nečinnosti dítěte se informace v jeho hlavičce zpracovávají. Je třeba mít na paměti, že malé dítě se učí jiným způsobem, než my dospělí. Ale kniha nabízí mnoho dalšího - tématické okénko příroda v noci a příroda ve dne, jednoduchá stolní hra... každá stránka sešitu nabízí nové poklady. Za sebe a své děti uděluji jedničku s hvězdičkou za environmentální výchovu malých dětí.

    Kniha, Svojtka, 2018, 9788025622865

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 149 Kč Nápověda