0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
THE DEBUT COOKBOOK FROM THE AWARD-WINNING ACTOR, STANLEY TUCCI There is some truth to the old adage, 'Most of the world eats to live, but Italians live to eat.' What is it about a good Italian supper that feels like home, no matter where you come from? Heaped plates of steaming pasta...crisp fresh vegetables...simple hearty soups..… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Old Prague Cookbook
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
The Silver Spoon Pasta
-
Dinner
-
At My Italian Table
-
JoyFull
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
Italy by Ingredient
-
Sabzi
-
Sobremesa
-
French Classics
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Italian American Forever
-
Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
Padella
-
Ottolenghi FLAVOUR
-
Vegetables: The Indian Way
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
The Asian Pantry
-
Adriatico
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
THE DEBUT COOKBOOK FROM THE AWARD-WINNING ACTOR, STANLEY TUCCI There is some truth to the old adage, 'Most of the world eats to live, but Italians live to eat.' What is it about a good Italian supper that feels like home, no matter where you come from? Heaped plates of steaming pasta...crisp fresh vegetables...simple hearty soups...sumptuous stuffed meats...all punctuated with luscious, warm confections. For acclaimed actor Stanley Tucci, teasing our taste buds in classic foodie films such as Big Night and Julie & Julia was a logical progression from a childhood filled with innovative homemade Italian meals: decadent Venetian Seafood Salad; rich and gratifying Lasagne Made with Polenta and Gorgonzola Cheese; spicy Spaghetti with Tomato and Tuna; delicate Pork Fillet with Fennel and Rosemary; fruity Roast Duck with Fresh Figs; flavourful Baked Whole Fish in an Aromatic Salt Crust; savoury Aubergine and Courgette Casserole with Potatoes; buttery Plum and Polenta Cake; and yes, of course, the legendary Timpano. Featuring nearly 200 irresistible recipes, perfectly paired with delicious wines, The Tucci Cookbook is brimming with robust flavours, beloved Italian traditions, mouthwatering photographs and engaging, previously untold stories from the family's kitchen. ​Buon appetito!
- Nakladatel
- Simon & Schuster
- Rozměr
- 240 x 194 x 32
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 400
- Hmotnost
- 1296 g
- isbn
- 978-1-4711-1443-4
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 8.11.2012
- ean
- 9781471114434
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE