0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
“Scarr is a great human who has dedicated himself to the art of making perfect pizza. With The ScarrÂ’s Pizza Cookbook, he shares his elite New York–style knowledge and wisdom.”—Matty Matheson, producer and actor on The Bear “More than recipes, more than a story, this book is full of wonderful moments captured in time.”—Danny Bowien,… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
Old Prague Cookbook
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
Italian American Forever
-
The Silver Spoon Pasta
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
French Classics
-
JoyFull
-
Crumbs
-
Italy by Ingredient
-
Dinner
-
Sabzi
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
At My Italian Table
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Padella
-
Ottolenghi FLAVOUR
-
Shabbat: Recipes and Ritulas from my table to your
-
Sweet
-
The Glucose Goddess Method
-
How to Eat 30 Plants a Week
“Scarr is a great human who has dedicated himself to the art of making perfect pizza. With The Scarr’s Pizza Cookbook, he shares his elite New York–style knowledge and wisdom.”—Matty Matheson, producer and actor on The Bear “More than recipes, more than a story, this book is full of wonderful moments captured in time.”—Danny Bowien, chefAfter working at some of New York’s most iconic pizzerias and restaurants, Scarr Pimentel opened Scarr''s Pizza to put his own healthy spin on the classic New York-style pizza slice. Now, in a debut cookbook using all-natural and organic ingredients with 30 recipes and step-by-step photos, he shares his ethos alongside the techniques and recipes you need to make great pizza at home.Starting with round and square variations of his dough that includes the famous freshly milled grains—recommended, but not required—Scarr breaks down the anatomy of his famous pies. Learn the tips and tricks to mill your own flour, source the freshest ingredients, and make the best tasting sauce and toppings, all while being guided by Scarr’s unfussy, encouraging voice. Recreate your favorites from Scarr’s Pizza plus some new items, including: Pizza pies like Original, Marinara, and HotboiExtras like Calzones, Vegan Garlic Knots, and Meatball ParmCocktails like DJ CK Lemonade, Guava Margarita, and Vegan Piña Colada
- Nakladatel
- Random House
- Rozměr
- 240 x 194 x 23
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 224
- Hmotnost
- 854 g
- isbn
- 978-1-984861-44-3
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 25.03.2025
- ean
- 9781984861443
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE