4.8 z 5 hvězdiček
pevná vazba329 Kč
Běžně 359 Kč
Kniha ( měkká vazba )
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vaří venku! Na grilu připravuje nejen pořádné kusy masa, ale i delikátní ryby, mořské plody, vtipné předkrmy a snídaně, které přilákají i zaryté odpůrce pobytu v přírodě. Zdeněk Pohlreich doplňuje svých 91 oblíbených receptů peprnými komentáři i desaterem správného grilování. Poradí vám, co při grilování skutečně… Přejít na celý popis
Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vaří venku! Na grilu připravuje nejen pořádné kusy masa, ale i delikátní ryby, mořské plody, vtipné předkrmy a snídaně, které přilákají i zaryté odpůrce pobytu v přírodě. Zdeněk Pohlreich doplňuje svých 91 oblíbených receptů peprnými komentáři i desaterem správného grilování. Poradí vám, co při grilování skutečně využijete a jaký gril si vybrat. „Pozvěte správné hosty, dobře nakupte, držte se následujících rad a během pár hodin se stanete hvězdou představení,“ říká Zdeněk Pohlreich. Kniha Rozpal to, šéfe! byla nominována na cenu Český bestseller za rok 2014 v kategorii Kuchařky.
4.5 z 5 6 hodnocení čtenářů
4× 5 hvězdiček 1× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
5 z 5 hvězdiček Denisa Havlíčková registrovaný uživatel
Milujeme grilování a v téhle knížce jsme našli super rady a tipy. Můžu doporučit :-)
Kniha, Sevruga, 2014, 9788090571006
5 z 5 hvězdiček Eliška registrovaný uživatel
Výborná knížka pro grilovací začátečníky. Jsou tu recepty všeho druhu, předkrmy, hlavní jídla i dezerty, jednoduché i složitější. Je pravda, že někdy je trochu těžší sehnat všechny ingredience. Jinak je to ale skvělý pomocník, jsou tu totiž i obecné rady týkající se výběru jídla, surovin, náčiní i grilů.
Kniha, Sevruga, 2014, 9788090571006
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.