Recept na život
Recept na život - Pellegrino Nicky Nedostupné

Kniha

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Román Nicky Pellegrino popisuje příběhy dvou velmi odlišných žen, které se jednoho dne setkají a hluboce ovlivní své životy. Alice, ve snaze zapomenout na hrůzný zážitek znásilnění, ukončí své studium na univerzitě a odjíždí ke své nejlepší přítelkyni, Leile, začít nový život. Po ní převezme práci kuchařky, přičemž netuší, že jídlo a vaření se… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Román Nicky Pellegrino popisuje příběhy dvou velmi odlišných žen, které se jednoho dne setkají a hluboce ovlivní své životy.
Alice, ve snaze zapomenout na hrůzný zážitek znásilnění, ukončí své studium na univerzitě a odjíždí ke své nejlepší přítelkyni, Leile, začít nový život. Po ní převezme práci kuchařky, přičemž netuší, že jídlo a vaření se nakonec stanou její životní vášní. Když ji Leila nabídne, aby strávila léto s ní a její matkou v Itálii, Alicin šéf souhlasí s tím, že shodou náhod odtamtud pochází i jeho rodina a že by se tam mohla naučit skutečnému umění vaření. Tam Alice postupně začne objevovat sama sebe, ale čeká ji ještě dlouhá cesta k nalezení životního štěstí.
Babetta žije osamělý život na italském pobřeží, kde se stará se svým manželem o malou zahrádku patřící k chátrající, opuštěné vile. Její manžel již vzdal boj s životem a Babetta přestává doufat v lepší zítřky. Vše se ale změní v den, kdy do vily přijede její majitelka se svou dcerou a její nejlepší přítelkyní, Alice. Přestože Babetta a Alice mluví různými jazyky, jejich společným jazykem se stane vášeň pro jídlo a pěstování nejrůznějších plodin. Spolu tyto ženy objevují svůj recept na život.

Sdílet 0

Nakladatel
BOHUMIL VURM
ean
9788087374719
jazyk
čeština
isbn
978-80-87374-71-9

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda