Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 13 hodnocení čtenářů

12× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Leona registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Knížka je jako pohlazení, je moc hezky napsaná, občas smutná, občas vtipná a myslím si, že je tak trochu i magická. Při čtení člověk ztrácí pojem o čase a ocitá se ve světě hlavních postav, ve kterých často najde i sám sebe.

    Přečíst více
  • Michaela registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Za mě je ta knížka úplně "boží".. Krásně napsaný příběh s lehkostí a vtipem. Spousta myšlenek, ke kterým se rádi vracíte. Každý si z té knihy odnese, co potřebuje a je jen na nás, jak to uchopíme. Četla jsem od autorky obě knihy o Agnes a těším se na další příběh! :-)

    Přečíst více
  • Pavla Štěpánková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Doslova přečteno jedním dechem. U této knihy jsem se skutečně od srdce zasmála, ale taky jsem si poplakala. V některých úsecích knihy jsem si říkala, to autor knihy píše o mém životě? V některých pasážích jsem se skutečně našla. Je to kniha která vás lehce vtáhne do děje svým inspirujícím dějem a lehkosti psaní. Děkuji tímto autorce Veronice za inspirativní děj, dlouho jsem se od srdce nezasmála.

    Přečíst více
  • Lucie Masarikova registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Jedním dechem přečteno. Přišla mi strasne blízká, být postavy povahové byly o něco odlišné, našla jsme se v nich. Je to krásná knížka

    Přečíst více