Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 17 hodnocení čtenářů

15× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Trestrová registrovaný uživatel

    Tato série nemá chybu. Ani závěr ne. Celou tuto sérii mám doma a jsem za to ráda. Krásně se to četlo, děj je od počátku až do konce napínavý a vždy má závěr otevřená vrátky, co kdyby bylo pokračování. Což se týká i této knihy. Stefan je skvělý spisovatel. Hlavně vykreslil charaktery postav tak dokonale, že v každé byla nějaká postava, co mi lezla krkem a poměrně dost vadila. V této knize se mu povedlo to, že žádnou z postav jsem v lásce nějak neměla a lezly mi poměrně na nervy. Ale to nemění na kráse to, že jde o dokonalý příběh, ke kterému se vždy ráda budu vracet. Budu doufat, že autor napíše nějaké to pokračování, pokud to půjde či novou knihu nebo sérii.

    Kniha, Kalibr, 2022, 9788024282718

  • 5 z 5 hvězdiček Blanka Kohoutková registrovaný uživatel

    Celá série od 1. dílu až po poslední 6. (bohužel a škoda), je jako jízda na horské dráze! Co na tom, že jsou některé situace vykresleny až neuvěřitelně. Kdo má severské krimi plné napětí a zvratů rád .....přijde si na své. Vřele doporučuji.

    Kniha, Kalibr, 2022, 9788024282718

  • 5 z 5 hvězdiček Ondřej Ziegler registrovaný uživatel

    Ahnhem opět nezklamal a napsal další vynikající knihu. Stejně, jako v případě předešlých dílů i zde čtenář, který se začte se od knihy neodtrhne. Škoda jen, že se jedná o poslední díl série s Fabianem Riskem, ale nikdy nevíme, třeba se dalšího dílu dočkáme. Každopádně všem milovníkům severských krimi thrillerů doporučuji!

    E-kniha, Kalibr, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Josef Procházka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Jedna z nejlepších knih, které jsem v poslední době četl (thriller, krimi). Velice dobře čtivě a uvěřitelně napsaná, napínavá, s několika zvraty v ději. Dobro v této knize nakonec zvítězí i když za nemalou cenu. Fabián Risk i Dunja mi budou chybět, protože toto je poslední kniha této série (????). Pouze mě trochu hned na začátku překvapilo věnování této knihy Památce Theodora Riska *25.3.1996 +31.7.2012., přičemž toto byl syn hlavní postavy této série.??? Škoda, možná se autor nechá přemluvit....

    Kniha, Kalibr, 2022, 9788024282718