Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.1 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Nikola Halamová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Kniha mne uchvátila díky pěkné obálce a rozhodně nelituji. Sice mi chvilkami Julie lezla na nervy, jak se chovala, když se jí ostatní snažili pomoct, ale nejspíš bych se zachovala stejně, kdybych přišla o milovanou osobu. Ke konci ukápla slza :) Angličtina není vůbec složitá.

    Přečíst více
  • Katie registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Nikdy předtím jsem knížku na téma ztráty blízké osoby nečetla a musím říct, že jsem byla ohromená. Ty kapitoly, kde Julie vzpomínala na Sama, mě dostaly. Některé jejich konverzace mě i bolely (obzvlášť konec).... Zkrátka to byl zážitek! A to jsem ještě ani nezmínila kupu skvělých citátů. Bez podtrhování jsem se neobešla. :)))) Pokud váháte, zda knížku koupit či nekoupit, skočila bych do toho rovnou po hlavě. Angličtina mi nepřišla vůbec složitá a ta obálka? Prostě nádhera!

    Přečíst více
  • KD registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Absolutely gut-wrenching, easily one of my favourites. Gorgeous writing, amazing characters (though not particularly likeable but who really is anyway), the exploration of grieve is top notch.

    Přečíst více
  • Gabriela Turková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Kniha mě velmi překvapila a velmi mě bavila. Je velmi roztomilá, ale i smutná. Nakonec mě rozbrečela. Knihu jednoznačně doporučuji.

    Přečíst více