• Anastasja Vištalová Anastasja Vištalová

    Doufat znovu není obyčejné čtení pro ženy. Tahle zelená kráska vás donutí přemýšlet o tom, co z vás dělá VÁS. O tom, že chybami se člověk učí a první dojem tak může ošklivě klamat. Zkrátka a dobře, díky ní se zamyslíte nejen nad hodnotami svého vlastního bytí.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 179 hodnocení čtenářů

101× 5 hvězdiček 44× 4 hvězdičky 24× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 2 z 5 hvězdiček Knihomolka registrovaný uživatel

    Tento díl je nejslabší z této série. Děj je o ničem.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2020, 9788075857552

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Celá série od Kasten je dobrá. Její romány patří k těm tlustším, ale hezky se čtou. Její vyprávěcí styl mám ráda. Toto je má druhá nejoblíbenější ze série.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2020, 9788075857552

  • 3 z 5 hvězdiček Lucie L. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Bohužel tuto knihu jsem ani nedočetla. Možná je to tím že Blakův příběh jsem četla před touto knihou ale upřímně ani postavy mi v této knize nijak zvlášť nepřirostli k srdci. Everly mi byla nesympatická už v předchozích příbězích i když tam moc nefigurovala a Nolan mi taky nijak zvlášť sympatický nebyl. Nevím čím to bylo ale ani do příběhu se mi nešlo začíst tak jako obvykle. Škoda někomu se kniha určitě líbit bude ale mě osobně se zdála nejslabší.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2020, 9788075857552

  • 2 z 5 hvězdiček Klára registrovaný uživatel

    Nejslabší článek série. Za mě příliš předvídatelné, překombinované, přeplácané.

    E-kniha, Edice Knihy Omega, 2020,

  • 3 z 5 hvězdiček Eva registrovaný uživatel

    Za mna najslabsia cast serie. Ani jeden hlavny hrdina nebol taky ako som si myslela, ze bude Vztah ucitel/ziak uz v knihach bol takze to nebola ziadna novinka. A aj tema bola celkom dobra ale mne tam chybala iskra napätie a celkovo vsetko. Ale aj tak zaujimave citanie

    E-kniha, Edice Knihy Omega, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana Zusková registrovaný uživatel

    Příběh Everly nevlastní sestry Dawn. Nejdřív jsem k němu byla skeptická ale nakonec to stálo za přečtení. V tomto příběhu je spoustu temných myšlenek a také tajemství.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2020, 9788075857552

  • 2 z 5 hvězdiček Lucie Šebestová registrovaný uživatel

    Upřímně moc nechápu ten povyk okolo Mony Kasten - za mě jsou její knihy tvořeny podprůměrnými příběhy, které jsou napsané průměrným způsobem. Ano, pokud chcete romantiku, u které vypnete, je to dobrá volba. Ale pokud chcete i u tohohle žánru od knihy něco víc (například dotvořené charaktery postav, které se chovají logicky a ne podle toho, jak se to autorce zrovna hodí), kdovíjak spokojení nebudete. Za přečtení asi určitě stojí, ale podruhé bych si tuto sérii nekoupila, minimálně ne celou - všechny knihy totiž mají až neuvěřitelně stejný vzorec příběhu, jako kdyby Mona Kasten vymyslela několik variant jednoho příběhu a místo toho, aby si jednu z nich vybrala, prostě napsala a vydala všechny. :D

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2020, 9788075857552

  • 2 z 5 hvězdiček Adéla Stránská registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha byla za mě zdlouhavá a nevtáhla mě do děje. Děj o ničem a musela jsem pořád přeskakovat.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2020, 9788075857552

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Kolesová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Dobré, oddychové čtení

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2020, 9788075857552

  • 5 z 5 hvězdiček Michaela Němejcová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Celá série, až na poslední díl je skvělá. Ponecháno v domácí knihovně. Doporučuji.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2020, 9788075857552

  • 5 z 5 hvězdiček Klárka registrovaný uživatel

    MILUJU knizky z teto serie. opravdu doporucuji uplne vsem, zejmena dospivajicim a teenagerum. sice kniha nebyla tak naprosto dokonala jako predchozi nebo dalsi dily, ale dokonala byla dekuji za krasne pocteni a MOOC PROSIM O DALSI DILY TETO SERIE!!! mate talent, jen tak dal

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2020, 9788075857552

  • 4 z 5 hvězdiček Val registrovaný uživatel

    Všetky postavy sú prepletené aj z predošlých častí, čiže nám hlavní hrdinovia nie sú neznámi. Nolan, mladý profesor Dawn a Everly, má za sebou minulosť plnú úzkosti a výčitiek. Everly sa zas štíti mužov kvôli tomu, čo si so svojou mamou prežila. Páči sa mi, že okrem romantickej linky, vymyslí Mona vždy nejaký problém mladých…. Či už to boli v predošlých častiach šikana, smrť v rodine, zavrhnutie rodičmi…. Proste všetko témy, ktoré môžu byť mladým čitateľom blízke. Či sa už s podobnými osudmi pasujú osobne, alebo to zažívajú ich priatelia alebo známi v okolí. Žiaľ, celý príbeh bol oproti predošlým ( musím porovnávať, aj keď to robím len nerada, avšak v mojich očiach si Kasten nastavila latku a každým ďalším príbehom ju dvihla) zdĺhavý. Zbytočne naťahovaný, aj keď Monin štýl mi sedí a jej knihy prečítam na 2- 3 posedenia. Už som nejaký ten príbeh so vzťahom profesor-študentka čítala. Aj tento mohol byť oveľa lepší. Dalo sa z toho vytrieskať toľko! Autorka tentokrát stavila na vnútorné monológy, boje a dilemy Everly, ktorých bolo hojne a tým podstatne brzdil dynamiku deja. Aj keď frflem,Kasten milujem. Verím, že Everly aj Nolanovi chcela dať Mona priestor. Aby sme my, čitatelia, pochopili, čo ich oboch zožieralo zvnútra. Každého niečo iné a predsa toho mali toľko spoločného. ZNOVU sa budem tešiť na ďalšiu časť a ZNOVU budem DÚFAŤ, že bude lepšia ako predošlé :)

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2020, 9788075857552

  • 5 z 5 hvězdiček Iveta Hyvnarová registrovaný uživatel

    Knihu se nedalo odložit. Opět. Příběh Everly se mi moc líbil a nepřipadal mi nijak slabší oproti ostatním. Těším se na další!

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2020, 9788075857552

  • 5 z 5 hvězdiček Aneta registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Vůbec nechápu tolik komentářů ve stylu nejslabší díl z celé série. Naopak kniha byla úžasná stejně jako ostatní z této série. První díl Začít znovu to za mě nepřekonalo, ale i tak úžasná. Měla jsem ji zhltlou za 2 dny.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2020, 9788075857552

  • 3 z 5 hvězdiček Anna registrovaný uživatel

    Podle recenzí jsem si myslela, že bude horší. Upřímně mě překvapila, ale že bych si jí do budoucna přečetla znova, tak to asi ne.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2020, 9788075857552

  • 5 z 5 hvězdiček @vendysknihou registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    To, že Mona je kouzelnice ovládající všemožné písmena, slova, slovní spojení a jiné spisovatelské finty, už víme. Ale každou stránkou v následujících knihách série Znovu, mě nepřestává překvapovat. Opět se potkáváme s partou přátel z městečka Woodshill. Tentokrát se zaměříme na milou Everly, skoro nevlastní sestru Dawn, kterou můžete znát z knihy Věřit znovu. Hlavní mužskou postavu zde ztvárňuje Nolan. Mladý a velmi pěkný učitel literatury, který svým neobvyklým přístupem k výuce získá přízeň všech svých žáků. To se stalo i u Everly a musím říct, že spojení studentka - učitel se mi dost líbilo. Jako pokaždé, jsem se naprosto do knihy zažrala, všechno prožívala a nakonec si pobrečena. Everly mě sice občas štvala, kdežto Nolan mi sedl na první dobrou Vedle hlavních postav jsem si oblíbila i Blakea, na kterého se můžeme těšit v následujícím a také posledním dílu této série.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2020, 9788075857552

  • 5 z 5 hvězdiček BellaFoxy registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Bombová kniha, dlouho mě žádná tak moc nechytla.

    E-kniha, Edice Knihy Omega, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Saba registrovaný uživatel

    Vůbec to není nejslabší díl, já mám hodně rada filmy ve stylu učitel studentka a naopak a poprvé jsem četla i knihu o tomhle, ty pohledy,psani si,volání atd mě hrozně bavilo a knihu jsem si užila. Hodně jsem si tam oblíbila Blakea takže jsem se pak těšila na poslední díl, a hodně se mi líbilo přátelství mezi Blakem a Everly, a taky ze to bylo vlastně v tu samou dobu co si prožívala Sawyer třeba ten rozhovor z Isaacem na party atd kdo četl ví. za mě 9 z 10

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2020, 9788075857552

  • 2 z 5 hvězdiček Michaela registrovaný uživatel

    Souhlasím, že se jedná o nejslabší díl série. Everly mi byla trochu trnem v oku

    E-kniha, Edice Knihy Omega, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Lee registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Když jsem před pár měsíci četla první tři díly nemohla jsem se od knih odtrhnout. Teď u čtvrtého dílu se mi připomnělo to kouzlo knih Mony Kasten a opět jsem se od příběhu nemohla odtrhnout. Cítila jsem všechno s Everly a Nolana si moc oblíbila. Milovala jsem jejich večerní korespondenci a bavilo mě sledovat jejich vztah. Zážitek nemusí být příjemný, hlavní je, když je silný. A to v tomhle příběhu platí dvojnásob. Ps. Everly se časem sice dozví, co je na poslední straně jejího dárků. Ale já to chci taky vědět!

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2020, 9788075857552