0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Covering Italian cured charcuterie inspired by Giancarlo's family recipes, jams and chutneys evoking Katie's memories of cooking with her mother to pickling, fermenting, freezing and pressure canning Katie and Giancarlo combine traditional tried-and-tested methods with a thoroughly modern perspective. Preserving - making the most of… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Sabzi
-
Padella
-
Crumbs
-
Vegetables: The Indian Way
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
The Glucose Goddess Method
-
The Asian Pantry
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
The Book of Tea: Japanese Tea Ceremonies and Culture
-
At My Italian Table
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Italian American Forever
-
Adriatico
-
Sweet
-
Glucose Revolution
-
Dinner
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Sobremesa
-
The Silver Spoon Pasta
-
Ottolenghi COMFORT
-
How to Eat Chocolate
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
-
Rice, Miso Soup, Pickles
Covering Italian cured charcuterie inspired by Giancarlo's family recipes, jams and chutneys evoking Katie's memories of cooking with her mother to pickling, fermenting, freezing and pressure canning Katie and Giancarlo combine traditional tried-and-tested methods with a thoroughly modern perspective. Preserving - making the most of seasonal abundance and creating foods from scratch at home - is very on-trend. Katie and Giancarlo embarked on a two year-long journey to discover the different methods of conserving food, from smoking fish in Scotland to drying chillies in Sri Lanka, and this book collects their favorite recipes and invaluable advice on equipment, timings and ingredients. Covering Italian cured charcuterie inspired by Giancarlo's family recipes, jams and chutneys evoking Katie's memories of cooking with her mother to pickling, fermenting, freezing and pressure canning they combine traditional tried-and-tested methods with a thoroughly modern perspective. This comprehensive guide to conserving - from jams and chutneys to cures and smokes - includes all the essential technical information you need to make perfect preserves.
- Nakladatel
- Octopus
- Rozměr
- 160 x 241 x 23
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 256
- Hmotnost
- 430 g
- isbn
- 978-1-80419-240-5
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 7.11.2024
- ean
- 9781804192405
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Stále nemáte dárky? Nebojte, tyhle stihnete nakoupit i zítra!
-
Vánoce na Skotské vysočině: Příběh, který vás dokonale naladí na sváteční atmosféru | RECENZE
-
Darujte pod stromeček deskovou hru! | Vánoce voní knihou
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE