Posedlost

Autor Neil Cross

Posedlost - Neil Cross Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Seznamte se s Johnem Lutherem, šéfdetektivem inspektorem, specialistou na vraždy, s mimořádnou rychlostí při řešení případů. Je obsesivní, instinktivní a náruživý. Nikdo, kdo kdy stál na jeho straně, o něm nemůže říci nic špatného. Ale nyní se proslýchá, že je Luther špatný – nezkorumpovaný, nepodplacený, ale ztrápený. Po letech řešení těch… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Seznamte se s Johnem Lutherem, šéfdetektivem inspektorem, specialistou na vraždy, s mimořádnou rychlostí při řešení případů. Je obsesivní, instinktivní a náruživý. Nikdo, kdo kdy stál na jeho straně, o něm nemůže říci nic špatného. Ale nyní se proslýchá, že je Luther špatný – nezkorumpovaný, nepodplacený, ale ztrápený. Po letech řešení těch nejzvrácenějších zločinů v drsném londýnském podsvětí vzkypěl jeho potlačovaný vztek, který někdy sotva dokáže ovládat. Občas jej to dovádí na pokraj šílenství a nutí dělat věci, které by žádný jiný detektiv neudělal a neměl dělat.

Sdílet 0

Nakladatel
Moba
Rozměr
134 x 207 x 42
isbn
978-80-243-6461-2
Počet stran
408
datum vydání
1.06.2015
ean
9788024364612
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Šamánková registrovaný uživatel

    Napínavý a místy hodně drsný thriller, který pachatele s jeho pohnutkami odkrývá už v průběhu děje, přesto na "posedlosti" otáček stránky to nijak neubírá. Cross píše velmi úsporným stylem, brutálnost scén míchá místy se zvláštní dojímavostí a křehkostí. Luther je bezesporu hodně zajímavá postava.

    Kniha, Moba, 2015, 9788024364612

  • 4 z 5 hvězdiček Michal registrovaný uživatel

    Kniha bez jakýkoliv servítek popisuje stinné stránky práce u kriminálky a to, jak se tato práce podepisuje na lidské psychice. Získat takové informace bylo velmi zajímavé, protože ve většině televizních filmech a seriálech jsou policisté líčeni jako jedinci, kteří mají nervy ze železa a dokážou zvládat každodenní pohled na mrtvoly a jiné zvrácenosti s naprostým klidem. Tím že jsem seriál od BBC neviděl a dozvěděl jsem se o něm jen díky této knize přišel mi konec takový moc rychlí. Něco mi tam ještě chybělo.

    Kniha, Moba, 2015, 9788024364612

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Procházková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Seriál Luther jsem viděla a byla z něj nadšená. K tomu Idris Elba, není o čem přemýšlet :) Takže když jsem v anotaci zahlédla jméno John Luther, bylo rozhodnuto a knihu jsem si musela koupit. Kniha se mi velmi líbila a závěrečná informace od spisovatele mne překvapila (nebudu prozrazovat, přečtete si :) ) Teď jen doufat, že bude nějaké pokračování.

    Kniha, Moba, 2015, 9788024364612

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda