0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazba1 590 Kč
Kniha
Mugaritz v severním Španělsku je již dlouhou dobu považován za jednu z nejvýznamnějších restaurací Španělska a autor knihy Andoni Aduriz je pak jedním z jeho nejtalentovanějších kreativních kuchařů. Mugaritz byl nedávno zvolen třetí nejlepší restaurací na světě v Pellegrino World’s 50 Best Restaurant Awards. Aduriz je nazýván "géniem jídla a… Přejít na celý popis
Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací
Mugaritz v severním Španělsku je již dlouhou dobu považován za jednu z nejvýznamnějších restaurací Španělska a autor knihy Andoni Aduriz je pak jedním z jeho nejtalentovanějších kreativních kuchařů. Mugaritz byl nedávno zvolen třetí nejlepší restaurací na světě v Pellegrino World’s 50 Best Restaurant Awards. Aduriz je nazýván "géniem jídla a vína" a "kultovní postavou mladých evropských avantgardních kuchařů." V této historicky první kuchařce restaurace Mugaritz nám Aduriz odhalí celý proces přípravy jeho jídel a představí 70 receptů, které určitě inspirují kuchaře a gurmány na celém světě. Aduriz je dobře známý pro jeho zájem a znalosti přírody i jeho nadšení v oblasti nových technologií, to vše je také vidět v této krásné, bohatě ilustrované kuchařce. Kniha Mugaritz je uspořádána do tematických kapitol o historii restaurace, vztahu k přírodě, novém kuchařském jazyce, který vyvinula Aduriz, technikých novinek ve speciálním nádobí a zkušenostech při práci s hostem. Každá kapitola je ilustrována exkluzivním materiálem z archivu restaurace Mugaritz a fotografiemi receptů. Kniha by neměla chybět v knihovně každého z nás, kdo se zajímáme o dobré jídlo, avantgardní kuchyni, kreativitu a kulturu stravování.
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.