0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
UPDATED 2018. The small ingredient that packs a super-sized nutritional punch, the humble lentil is a superfood that is endlessly versatile. It can lend itself to all kinds of dishes, from comforting bakes to spicy soups and succulent falafels. It can be used to thicken casseroles, add substance to salads and stuffings, and made into herby… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Old Prague Cookbook
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Sobremesa
-
Vegetables: The Indian Way
-
Good Things
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
Dinner
-
Crarter's Kitchen
-
Ottolenghi COMFORT
-
Rice, Miso Soup, Pickles
-
Sabzi
-
The Silver Spoon Pasta
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Meat, Poultry & Game
-
Lessons in Chemistry
-
At My Italian Table
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Italian American Forever
-
Italy by Ingredient
-
Czech Cookery
-
Glucose Revolution
UPDATED 2018. The small ingredient that packs a super-sized nutritional punch, the humble lentil is a superfood that is endlessly versatile. It can lend itself to all kinds of dishes, from comforting bakes to spicy soups and succulent falafels. It can be used to thicken casseroles, add substance to salads and stuffings, and made into herby kofte balls. A complete illustrated guide to the many different types of lentils and how to cook them in soups, dhals, casseroles, curries, patties and roasts, the book features a guide to the main varieties available, including red, yellow, brown, green and Puy lentils, as well as split Bengal gram and split mung beans. Then there is a wonderful selection of recipes from around the world, including Country Lentil Soup; Creamy Red Lentil Dhal; Lentil Fritters; Chicken, Lentil and Root Vegetable Casserole; Lamb with Lentils and Apricots; Haddock with Spicy Puy Lentils; and Puy Lentil and Cabbage Salad. With a guide to all the different types of lentils available and how to cook and enjoy them, the book is a must for every healthy kitchen bookshelf.
- Nakladatel
- Anness Publishing
- Rozměr
- 177 x 228 x 14
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 128
- Hmotnost
- 570 g
- isbn
- 978-0-7548-3211-9
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 28.10.2016
- ean
- 9780754832119
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE