Kůže plná stínů

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 9 Kč dárek zdarma v hodnotě 329 Kč

Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Toto je příběh dívky s medvědím srdcem...   Občas, když někdo umře, hledá jeho duše místo, kde by se ukryla. A někteří lidé mají takové místo uvnitř sebe.   Duchové, kteří zoufale hledají útočiště, se pokouší ukrýt i ve dvanáctileté Makepeace. Ta se jejich nočním pokusům naučila bránit. Jednoho dne ji ale velké neštěstí o tuto schopnost připraví.… Přejít na celý popis

Arnold Schwarzenegger: Buď užitečný Poznejte recept na úspěch podle Arnolda Schwarzeneggera! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Toto je příběh dívky s medvědím srdcem...
 
Občas, když někdo umře, hledá jeho duše místo, kde by se ukryla. A někteří lidé mají takové místo uvnitř sebe.
 
Duchové, kteří zoufale hledají útočiště, se pokouší ukrýt i ve dvanáctileté Makepeace. Ta se jejich nočním pokusům naučila bránit. Jednoho dne ji ale velké neštěstí o tuto schopnost připraví.
 
Teď uvnitř ní přebývá jakási duše. Je divoká, zvířecí a silná. Zároveň může znamenat její jedinou ochranu. Makepeace je totiž poslána k bohatým předkům svého otce, aby u nich vyrůstala. Všude se mluví o blížící se válce a lidé s jejími schopnostmi budou velmi žádaní. Podaří se skrýt její tajemství?
 

„Takhle to dál nejde!“ prohlásil strýcův hlas. „Polovinu času tady leží jako mrtvola a druhou půlku… No vždyť jsi viděla! Zármutek ji připravil o rozum. Musíme myslet na naše děti! S ní nejsou v bezpečí!“

 

Sdílet 0

Nakladatel
Edice Knihy Omega
Rozměr
130 x 200 mm
jazyk
čeština
Počet stran
408
Vydání
1
isbn
978-80-7390-871-3
Vazba
pevná vazba
datum vydání
12.11.2018
ean
9788073908713

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 27 hodnocení čtenářů

16× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 2 z 5 hvězdiček Karin Tandlerova registrovaný uživatel

    Za mě tohle bylo zklamání. Fantasy svět na pozadí, normální insta-love (žádná slow-burn, to vypadá jinak), humor by nepřišel vůbec vtipný (sarkastický?), ale spíš pěkně trapný, ... Pro mladé dívky, fanoušky S. J. Mass, Skleněného trůnu se to ale bude líbit. Není to nic pro náročnějšího čtenáře. :)

    E-kniha, Edice Knihy Omega, 2019,

  • 5 z 5 hvězdiček Maya and Books registrovaný uživatel

    Naprostá dokonalost. Jedná se o dílo, které vám předá víc než jen požitek ze čtení. Určitě to není naposledy, co jsem si ji přečetla. Prostě další z mých nejoblíbenějších knih.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2018, 9788073908713

  • 5 z 5 hvězdiček Veve721 registrovaný uživatel

    Frances Hardinge je skvělá spisovatelka. Sedí mi její temný styl psaní, příběh má grády, pořád se něco děje a odhalují se nová tajemství, které třeba odhalit. Jde poznat, že jde o dílko, které nevzniklo narychlo, ale autorka si s ním dala práci. Ocenění i nominace na ceny jsou v tomto případě skutečně zasloužené. Komplikované charaktery, tragické životní příběhy a snaha změnit svůj temný osud v něco dobrého - ubránit sebe i Medvěda - to je ta správná kniha, po jejímž dočtení nebudete litovat, že jste si ji pořídili. Alespoň v mém případě získala trvalé místo v knihovničce, hned vedle skvělého "Stromu lží", který doporučuju stejně jako "Kůži plnou stínů". Už teď vím, že si nutně pořídím veškerá další díla, která Frances Hardinge napíše - je to úžasný talent.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2018, 9788073908713

  • 5 z 5 hvězdiček Květuše Dusilová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížka se četla moc hezky, občas jsem i zalapala po dechu, když jsem se ve čtení ztotožňovala s hlavní hrdinkou a to vše čím si prošla aby byla volná... A při postupném zjišťování nových informací..moc mě to bavilo..a určitě si tím tato knížka vysloužila místo v mé knihovně abych se k ní jednou mohla vrátit.. :-)

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2018, 9788073908713

  • 2 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Celý čas čakáte, že sa to nejak pohne a konečne začne poriadna akcia...a stále nič. Až zistíte, že ste už na konci knihy.

    E-kniha, Edice Knihy Omega, 2019,

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika Drdová registrovaný uživatel

    Kniha mě mile překvapila. Děj ubíhal velmi rychle, příběh byl nápaditý, neustále odkrýval další tajemství. Hlavní hrdinka byla sympatická mladá a silná dívka, která neměla jednoduchý život, ale nikdy se nevzdala a bojovala za svou svobodu. Měla zvláštní dar a tím bylo, že ve své mysli dokázala uchovat duchy zemřelých. Postupně dospívala, dozvídala se spoustu věcí nejen o okolním světě, ale hlavně o sobě a svůj temný osud přetvořila v něco dobrého a pomohla nejen sobě, ale i jiným. Líbilo se mi také, že ačkoli knihu zařadíme spíše do young adult fantasy, má taky svou reálnou historickou stránku, protože děj je zasazený do období anglické občanské války.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2018, 9788073908713

  • 5 z 5 hvězdiček Bára Vondrušková registrovaný uživatel

    Moc krásná kniha. Velmi napínavá, při jejím čtení se Vám neustále mění emoce, je krásně rozdělena do kapitol, takže to je velké plus, pochopíte detailně každou její stránku a moc si to užijete.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2018, 9788073908713

  • 4 z 5 hvězdiček Pavel Bulín registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Zajímavé téma a dobře napsaná kniha. Zaujala mne kombinace fantasy (pokud se tomu dá v tomto případě tak říkat, asi ale ano) a historie. Dobře se mi to četlo

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2018, 9788073908713

  • 4 z 5 hvězdiček Ivana registrovaný uživatel

    Kniha je vedena jako detska literatura, ale diteti bych ji cist nedala, mohla by pusobit strasidelne. Namet je zajimavy, pomerne jedinecny, takove mysticke fantasy zasazene do stredoveke Anglie. Proste devce s dobrym srdcem a touhou prezit nakonec vsechny premuze. Toto pripodobnuje ponauceni pohadek, proto asi ta detska literatura. Konec mi prisel trochu moc rychly. Celkove hodnotim kladne, zajimave a hezky psane cteni.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2018, 9788073908713

  • 5 z 5 hvězdiček Eliška Hnilicová registrovaný uživatel

    Chvíli mi trvalo se začíst, ale pak se knížka nedala odtrhnout z rukou a byla přečtena jedním dechem

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2018, 9788073908713

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda