0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazba294 Kč
Běžně 329 Kč
Kniha ( pevná vazba )
133 Kč s DPH
Běžně 149 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Jedlé, nebo jedovaté? Jsme obklopeni nezměrným množstvím přírodní, nefalšované a zdravé potravy. Ale pozor: nezaměňte mezi planými rostlinami jedlé druhy s jedovatými! Lákavě rudé plody se třpytí na keři, voňavé byliny lemují cestu v širokých pásech – ale mohu je skutečně jíst? Kdo by chtěl sklízet dary přírody, měl by si být úplně jistý tím, co… Přejít na celý popis
Nenávidí její pokřivený odraz. Mohl by milovat její skutečné já? Co se stane, když ji dožene minulost, před kterou chtěla utéct? Více informací
Jedlé, nebo jedovaté? Jsme obklopeni nezměrným množstvím přírodní, nefalšované a zdravé potravy. Ale pozor: nezaměňte mezi planými rostlinami jedlé druhy s jedovatými! Lákavě rudé plody se třpytí na keři, voňavé byliny lemují cestu v širokých pásech – ale mohu je skutečně jíst? Kdo by chtěl sklízet dary přírody, měl by si být úplně jistý tím, co sbírá. POZORNĚ SE DÍVEJTE - Jedlé a jedovaté druhy jsou detailně popsané, takže je každý může rozeznat. POZOR NA ZAMĚNITELNÉ DRUHY - Zvlášť důkladně upozorňujeme na druhy, u kterých kvůli jejich podobnosti hrozí záměna. PROSTĚ CHUTNÉ - S pomocí jednoduchých receptů dokážete zpracovat sklizeň přírodních darů. PŘIROZENÉ A ZDRAVÉ Planě rostoucím bylinám a plodům se daří růst i bez hnojiv a jedů, neboť se za miliony let perfektně přizpůsobily svým přirozeným stanovištím. Takzvanými sekundárními rostlinnými látkami se každý druh plané rostliny individuálně a přirozeně brání ultrafialovému záření, dešti, žravým nepřátelům, houbám a bakteriím. Tyto nefalšované a prapůvodní účinné látky jsou tím, co způsobuje mimořádně rozmanité chuťové variace jednotlivých planých rostlin. A kromě toho jsou tyto látky pro nás také vysloveně zdravé. VYCHUTNÁVAT SI, ANIŽ BYCHOM TOHO LITOVALI Přesto ne vše, co v přírodě roste, je pro nás lidi automaticky také zdravé a poživatelné. Touto knihou bychom vám chtěli dát do ruky praktického průvodce, který vám spolehlivě pomůže v rozlišení jedlých rostlin od druhů nepoživatelných, nebo dokonce jedovatých.
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.