5.0 z 5 hvězdiček
měkká vazba239 Kč
Běžně 267 Kč
Jak dlouho tady ještě budu...? Dobře víme, že jsme smrtelní. Chtěli bychom ale vědět kdy „to“ přesně přijde? Více informací
Nahlédněte do tajů pečení na otevřeném ohni. Naše kniha vás povede na každém kroku, od výběru a koupi grilu přes bezpečné zapálení ohně až po přehled základních jídel a jejich úprav, které by měl každý umět na grilu připravit.
5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů
3× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
5 z 5 hvězdiček Denisa Havlíčková registrovaný uživatel
Pro mě, pro začátečníka je knížka úplně ideální. Dost jsem se z ní naučila.
Kniha, Slovart, 2010, 9788073914066
5 z 5 hvězdiček Pavel Štefka registrovaný uživatel
Naprostá pecka, někdy je trošku složitější sehnat suroviny, ale o to líp pak chutná výsledek. Ostatně o kvalitě této knihy a základu pro grilování svědčí až příliš velká podobnost receptů a ingrediencí s mnohem pozdější knihou od pana Polreicha:-)
Kniha, Slovart, 2010, 9788073914066
5 z 5 hvězdiček Lenka Srbová registrovaný uživatel
Nejlepší kniha o grilování.
Kniha, Slovart, 2010, 9788073914066
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.